Nézzék másik munkahelyet, vagy bízzak a főnökömben? (Áthelyezés)
A cégnél szeretnék maradni, viszont nem azon a területen, ahol vagyok. A főnökömhöz fordultam pár hete. Azt mondta, hogy most szükség van rám, de hosszútávon persze, megpróbáljuk. Azt mondta, hogy amíg az újak nem tanulnak be (ami legalább 3-4 hónap), addig nem tud segíteni.
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy váltsak teljesen munkahelyet, vagy tartsak-e ki. Sajnos egyre nehezebben bírom már itt. De a cég szuper.
Válts. Az ilyen ígéretek 99%-ban csak levegőbe pofázások.
Sőt vannak helyek, ahol a "betanítás" után ők maguk dobják ki az embereket, akik betanították az újabbakat.
Addig pedig csak egy hasznos fogaskerék vavy nekik.
Milyennek ismered a főnököd, eddig mindig betartotta, amit ígért? Ha válasz igen, és a másik területén szívesen dolgoznál, szerintem várd ki.
Ha kételyeid vannak, akkor állásinterjúzz máshol.
Amúgy a kettő nem zárja ki egymást.(főleg hogy december január tipikus munkakeresési uborkaszezon) Egy új munkahely keresése amúgy is eltart egy darabig, szóval ha 3-4 hónapról van szó úgy is látni fogod.
Én őszintén túl sokat nem adok a főnökök szavára ilyennél, mert nekik nem érdekük a dolog, hiszen így is úgy is más csapatban leszel a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!