Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van az, hogy nekem...

Miért van az, hogy nekem semmibe sem érdemes belevágnom?

Figyelt kérdés

Kb. mindenütt lenéznek, mert nem sok munkatapasztalatom van. Gondoltam arra, hogy egyetemre járhatnék, de nem sikerül egy olyan munkahelyre se bekapnom, ahol elnéznék, ha járnék előadásokra. Így meg hogy nem biztos egy állás, így lehet az egyetemre se érdemes 1 forintot sem kiadnom. Mások bezzeg bárhova mehetnek mindig találnak jó munkát.

A jó munkákat már úgy is betölti más, aki soha nem fogja feladni az állást. Nekem meg kb. semmi esélyem. Úgy érzem semmi értelme az életemnek, lehet hogy már rég nem is kellene élnem.

nov. 25. 22:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Az a szuper, aki 18 éves kora után egyből egyetemre megy, én nem hiszem hogy bárhova kelendő lennék így 30 felett.
nov. 25. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Jaj ne viccelj már. 28 évesen kezdtem el az egyetemet, 33 évesen pedig már szuper jó állásom volt. Fizetős suli volt, munka mellett csináltam.

Volt évfolyamtarsam, aki 50 évesen ült ott mellettem, nem is egy.

Tehát összefoglalva, semmiről nem vagy lemaradva!! Menj az álmaid után nyugodtan. 30 évesen tök fiatal vagy.

nov. 25. 23:12
 3/8 anonim válasza:
82%

Több önbizalom kéne.

Én is most fejezem be az iskolát (Kriminológia mesterdiploma) munka és gyerek mellett.

Aztán beteg is voltam, közbe párom is meghalt.

Igyekezni kell, szorgalom, kitartás.

Nem elég szar ha nem változtatsz.

nov. 26. 00:05
 4/8 anonim válasza:
77%
Nalam nem lehetsz rosszabb, en 1 eve keresek allast, de egyik HR-es sem valaszolt vissza, hogy mi van. En mar feladtam az allaskeresest. Januarban adom le az egyetemre valo jelentkezest, aztan majd meglatom (remelem bekerulok, mert ez az utolso lehetosegem).
nov. 26. 04:47
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Egyik állás se biztos. Amúgy meg a kisebbségi komplexusod miatt van ez.
nov. 26. 07:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha sikerül, most 34 évesen gyerek mellett vágok bele. Ja és masoddiploma lesz, mert az elsővel nem mentem sokra.
nov. 26. 07:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert így gondolod.
nov. 26. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom interjún is látják, hogy búvalbszott vagy.
nov. 26. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!