Erdemes igy belevagnom a mellnagyobbitasba?
23 eves vagyok, nincsenek meg gyerekeim, de szeretnek majd a kesobbiekben.
Genetikai orokseg, hogy enyhen meg vannak ereszkedve a melleim fiatal korom ellenere is, illetve a formajuk sem szep kerek, a bimboudvarom is nagy…
Nincsenek nagy cicijeim, 75/B, 75/C melltartokat hordok.
Fel eve elmentem egy konzultaciora, ahol azt beszeltuk meg a dokival hogy bimboudva szukitest es mellfelvarrast is fog rajtam vegezni. Vegul annyi kepet neztem, annyira visszataszitott a sok csunya hegg hogy ebbe nem mentem bele, elvetettem az egesz mutetet. Ugyanakkor erzem hogy nem tudok megbaratkozni a melleimmel, valamit lepnem kell. Beszeltem megint a dokival, es azt mondta hogy amennyiben nem ragaszkodom a bimboudvar szukiteshez felvarras nelkul is tudna implantot behelyezni (magas profilut) igy csak alul ejtene egy vagast, az nem zavarna.
Ez a megoldas fele hajlok, de felek hogy megjobban megereszkedne a mellem illetve hogy kifeszulne a bimboudvarom, meg nagyobbnak tunne.
Volt mar valaki, aki ilyen beavatkozast csinaltatott? Mondanatok legyszi velemenyt?
Elore is nagyon koszonom!
Attól, hogy a környzetedbe gyakoribb ez a probléma nem jelenti azt hogy gyakori, sőt extrém ritka és de rákerestem: [link]
Nekem is van ismerőseim, akinek szilikonmellei vannak és imádják, magabiztosak és szexik!
Nahát,egy plasztikai sebészet oldalán azt írják, ritkák a mellékhatások :D ki gondolta volna.
A műanyagmell nevetséges és undorító,csak az önképzavaros majmoknak tetszik.
Ez is plasztikai sebész oldal ugye?:) Neked nem tetszik, nincs ezzel gond, de ostobaságot és valótlanságot ne állíts, mert csak te magadat teszed nevetségessé a vergődéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!