Mennyi idő táppénz kellene szerintetek műtét után(mellnagyobbítás/implantátum csere)?
Nehéz munkát végzek. Magasról kb 14kg-os anyagokat emelgetek. Nagyon nagyon gyenge vagyok, ezért valamikor befájdul a vállam az erőlködéstől. (Ezt azért írtam le, mert nekem ez elég nehéznek számít)
A háziorvosom magától nem is adna. A legutóbbi műtétemnél úgy adott, hogy irattam a plasztikai sebésszel egy papírt amit lepecsételt és megmutattam a háziorvosomnak. Nem szívesen adott így se.. akkor 3 hétig nem dolgoztam, mert könnyebb volt még a munkám.
Szerintem kellene kb 12 hét vagy több ehhez a munkához, de nem akarok túl sokat otthon lenni. Tényleg csak amennyi szükséges.
Adott a keret, hogy milyen betegséghez hány napot adnak.
Ha a háziorvos úgy ítéli meg, hogy munkára alkalmas vagy, kérhetsz felülvizsgálatot. Nem írhat fel korlátlanul, mert táppénzcsalásba csúszhat.
Amikor nekem volt mellműtétem, 6 hétig tilos volt az edzés, megerőltetés.
1 hétog mozogni se tudtam nagyon, aztán 1 hónap után már óvatosan mentem ide-oda, de emelni tilos volt.
#6 Legyen szép a cicije, de fizesse ki magának, és vegyen ki szabit/fizetésnélkülit/mondjon fel, tehát vállalja amivel jár. Ne a közösből fizessük már.
Szép akarok lenni, keményen edzek, másnap nem tudom elvégezni a munkámat, mert túlerőltettem magam. Megyek TP-re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!