Hány millió forint megtakarításod van?
Indoklás? Én kifejtettem (lehet hogy nem tőmondatokban, így kissé nehezen emészthető) hogy miért ugyanaz. De te csak szajkózod, hogy nem ugyanaz, mint egy papagáj.
Ez a kijelentésed: “Ha vagyonban nézzük a dolgokat bármennyit lehet mondani.” pedig értelmetlen.
Szóval ha nincs adósságom akkor a vagyon = megtakarítás?
Ebből a szempontból van kb. 7 millióm állampapírban, olyan 3,5 millió a számlán, 2,3 millió valutában (EUR, USD), 340 ezer kp + részvényben kb. 1500USD.
Ingatlan: egy 41nm-es lakás, kb. 18-20 millió között érhet (vidék), és egy balatoni telek (közel 3 ezer nm) rajta egy régi, nem túl jó állapotú pincével... ez nem tudom mennyit ér. Szerintem olyan 25 millió körül a mostani telekárakat nézve.
Nagyobb értéktárgyaim a PCm, laptopom, két okostelefon, két gitár, két erősítő + 3 pedál.
Összesen olyan 58 millió környéke.
45 - igen, ha nincs adósságod, akkor minden vagyontárgyad a saját megtakarításod.
46 - “Nem érted miről beszélek. Ha azt mondom, hogy 12 milliót ér házam szerintem, miközben csak 5 millióért eladható”
De te nem érted, hogy ha 5 millióért eladható, akkor 5 milliót ér, nem annyit amennyit ‘szerinted’ ér ‘bemondásra’… Ne mondj be 12 milliót ha csak 5 milliót ér. 5 milliót mondj. Stimmt? Feloldódott az ellentmondás? Ha van egy ötezresed, arra sem mondod hogy ez 10000 forint… ezen mi annyira bonyolult?
47-es: te hülye vagy? Add már össze amit írtam... a pc laptop szarságok max 1 milliót érnek összesen, de még annyit se igazából.
Nálam az egyetlen változó tényező a balatoni telek, mert ott tényleg fingom nincs mennyiért lehetne REÁLISAN eladni ha elakarnám egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!