Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány millió forint megtakarítá...

Hány millió forint megtakarításod van?

Figyelt kérdés
Magyarországon élőknek szól a kérdés.

nov. 18. 21:35
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
79%
Még mindig megtakarítás a kérdés és nem vagyonról van szó.
nov. 20. 07:21
 42/60 anonim ***** válasza:
26%
Mi nem érthető azon, hogy a kettő u g y a n a z? 😄
nov. 20. 07:42
 43/60 anonim ***** válasza:
Nem ugyanaz a kettő. Ha vagyonban nézzük a dolgokat bármennyit lehet mondani.
nov. 20. 08:35
 44/60 anonim ***** válasza:

Indoklás? Én kifejtettem (lehet hogy nem tőmondatokban, így kissé nehezen emészthető) hogy miért ugyanaz. De te csak szajkózod, hogy nem ugyanaz, mint egy papagáj.

Ez a kijelentésed: “Ha vagyonban nézzük a dolgokat bármennyit lehet mondani.” pedig értelmetlen.

nov. 20. 08:46
 45/60 anonim ***** válasza:

Szóval ha nincs adósságom akkor a vagyon = megtakarítás?

Ebből a szempontból van kb. 7 millióm állampapírban, olyan 3,5 millió a számlán, 2,3 millió valutában (EUR, USD), 340 ezer kp + részvényben kb. 1500USD.

Ingatlan: egy 41nm-es lakás, kb. 18-20 millió között érhet (vidék), és egy balatoni telek (közel 3 ezer nm) rajta egy régi, nem túl jó állapotú pincével... ez nem tudom mennyit ér. Szerintem olyan 25 millió körül a mostani telekárakat nézve.

Nagyobb értéktárgyaim a PCm, laptopom, két okostelefon, két gitár, két erősítő + 3 pedál.

Összesen olyan 58 millió környéke.

nov. 20. 10:44
 46/60 anonim ***** válasza:
Nem érted miről beszélek. Ha azt mondom, hogy 12 milliót ér házam szerintem, miközben csak 5 millióért eladható, akkor többet mondok vagyonba, mint itt mindenki. Senkinek nincs itt 58 milliója MEGTAKARÍTÁSKÉNT. Ha lenne, nem itt lenne ezen az oldalon. Én nem vitatkozom itt feleslegesen. pá
nov. 20. 11:36
 47/60 anonim ***** válasza:
0%
Nézd meg a 45-ös példáját. Össz-vissz 35 millió, de szerinte a PC, laptop stb. ér 20 milliót pluszba. Álom világban éltek. Tipikus gyik-os viselkedés. Én már várom, hogy MEGTAKARÍTÁSKÉNT legyen 50 millióm és ne kelljen itt lennem.
nov. 20. 11:40
 48/60 anonim ***** válasza:

45 - igen, ha nincs adósságod, akkor minden vagyontárgyad a saját megtakarításod.

46 - “Nem érted miről beszélek. Ha azt mondom, hogy 12 milliót ér házam szerintem, miközben csak 5 millióért eladható”

De te nem érted, hogy ha 5 millióért eladható, akkor 5 milliót ér, nem annyit amennyit ‘szerinted’ ér ‘bemondásra’… Ne mondj be 12 milliót ha csak 5 milliót ér. 5 milliót mondj. Stimmt? Feloldódott az ellentmondás? Ha van egy ötezresed, arra sem mondod hogy ez 10000 forint… ezen mi annyira bonyolult?

nov. 20. 11:43
 49/60 anonim ***** válasza:
47 - ja hogy összeadni sem tudsz…😓
nov. 20. 11:45
 50/60 anonim ***** válasza:

47-es: te hülye vagy? Add már össze amit írtam... a pc laptop szarságok max 1 milliót érnek összesen, de még annyit se igazából.

Nálam az egyetlen változó tényező a balatoni telek, mert ott tényleg fingom nincs mennyiért lehetne REÁLISAN eladni ha elakarnám egyáltalán.

nov. 20. 12:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!