Akad köztetek, akinek ha 3 millió forint kellene azonnal, nem tudná megoldani hogy előteremtse , nincs annyi pénze rajtam kívül?
Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 19:23
1/24 anonim válasza:
Elsőnek tanulj meg normálisan kérdezni.
3/24 anonim válasza:
Az átlagmagyarnak nem csücsül 3 milla a számláján, a gyakori népe persze kivétel. Itt mindenki havonta megkeres ennyit az IT munkájával...
4/24 anonim válasza:
Ez kevesebb mint egyhavi berem, es tartalekom is van ennél tobb. Nem volna gond
5/24 anonim válasza:
Rengeteg a naprol napra elo proli az orszagban.
6/24 anonim válasza:
3. Megelőzött, szinte szó szerint ezt akartam írni. Itt, a Gyakorin, ez átlag havi pénz. Na jó, diákmelóval 2 havi. >:)
VALÓSÁG: Ismerek több olyan embert, aki havi 1M-et is keres, de mind elmegy lakás meg kocsi hitelre, meg a családra. Így még nekik is gond lehet a 3M egyben.
7/24 anonim válasza:
Egy normális, kvalifikált munkáért kapott bér 600-900 bruttó között van és azért ez nem topfizetés. 3 millió forint megtakarítás, már bocsánat, nem egy komolyabb összeg, még akkor sem, ha sokaknak nincs ennyi a számláján. Az enyémen sincs, mert számlán forintban ennyi készpénzt nem tartok. Viszont van befektetésem bőven, ezek egy része likvid, viszonylag hamar pénzzé tehető.
8/24 anonim válasza:
Magyarok többségének 1 havi bért is nehéz előteremteni, nemhogy 10 havit.
9/24 NTBS válasza:
Igen. Az itt leírt béreket nem kell komolyan venni. Soknak írtam már, hogy küldjön egy bérlapot a leírt összeggel. Kevesen reagáltak. Volt, aki visszakérdezet, Mi az a bérlap? Na ennyit erről.
10/24 anonim válasza:
Rajtad kívül nincs annyi pénzed, de rajtam belül van annyi pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!