Ha csak 1 millió forint tartalékom van pedagógusként a számlámon, az szégyennek számít?
Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 15:10
1/39 anonim válasza:
Igen, de nem neked, hanem akik az országot vezetik.
2/39 anonim válasza:
...de egyébként nem. Van tartalékod, ez a lényeg. Ebben az országban a forint lehet holnaptól semmit sem ér, minek több belőle?!
3/39 anonim válasza:
Igen. Baromi nagy szégyennek, de nem rád, hanem Orbánra nézve.
4/39 anonim válasza:
Ez szégyen, de nem a te szégyened!
5/39 anonim válasza:
Na látod. Mennyire igaza volt Pokorny Zoltánnak, amikor így köszönt el valamikori tantestületétől: "hát akkor én elmentem pénzt keresni".
6/39 anonim válasza:
ad #1: ez az egyik baj, hogy az országot nem vezetni kell, hanem a választópolgárok jólétét kell előre vinni és ez nem történik meg.
7/39 anonim válasza:
Pedagógusi fizetésből ez inkább egy csoda.
8/39 anonim válasza:
Az elég kevés tartalék a mai világban, nekem munkanélküliként több van. Hogy neked ez szégyen-e azt csak te tudod megítélni.
9/39 anonim válasza:
Hát amilyen tanàraim voltak nekem annó, nekik kéne fizetni hogy gyerekek közelébe mehetnek... Oké külföldön jól keresnek de ott legalább normálisak is.
10/39 anonim válasza:
#2 nekem kell belőle több. Utald át nekem amid van akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!