Ha csak 1 millió forint tartalékom van pedagógusként a számlámon, az szégyennek számít?
Van tartalékod, ha nem is túlsok, de van.
A magyarlakosság minimum 40%-ka, egyik hónapról a másikra él.
Gyűjtögessél tovább. Ügyes vagy.
"Ha csak 1 millió forint tartalékom van pedagógusként a számlámon, az szégyennek számít?"
Egyáltalán nem számít szégyennek, de ha nem csak parkoltatnád valahol, hanem kereskednél vele, akkor gyarapodna is. Ha például a kérdésed időpontjában be mertél volna vásárolni Bitcoinból 20 ezer dollár/btc körüli napi áron, akkor most eladhatnád 28 ezer dollár/btc áron, ez 40% haszon 3-4 hét alatt. Persze csak elméleti haszon, hiszen kockázatkerülő vagy és nem preferálod az ilyen jellegű befektetéseket.
Hát, ez az! Csak elméleti. De ezt a bitcoin vagy a tőzsdei részvények minden hónapban adják, nincs olyan, hogy jajj, lemaradtam a lehetőségről és nincs tovább. Az árfolyamok hullámoznak, egyszer le, egyszer fel, csak meg kell lovagolni a hullámokat, ahogy a szörfösök csinálják a tengeren!
Kérdező, ha nincs hozzá tudásod, merszed, kérj segítséget!
"Nem cseréltem fel. Palántákkal foglalkozom. Március közepén kezdem a vetést, május elején már árulhatom és június közepére lemegy a szezon."
Kedves palántás, melyik megyében dolgozol?
Itt van egy kertész, vagyis paprikatermesztő, de ő februártól már működik a fóliasátraiban, napszámosokat is foglalkoztat és szerintem novemberig nyomja, az 8-9 hónap. Közben szezonban még dinnyét is szokott termeszteni és árulja is a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!