Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Levonhatnak a fizetésemből 90...

Levonhatnak a fizetésemből 90 ezret ha rossz címre megyek?

Figyelt kérdés
Kezdő furgonsofőr vagyok, és a romániai Urziceni-be kellett árút szállítanom. Csakhogy két ilyen nevű település is van az országban, az egyik a határ mellett Szatmár megyebén, a másik pedig Bukarest után, Ialomita megyében. Sajnos nem vettem észre, és a gpsbe a másik címet írtam be, az pedig 750 kilométerrel odébb van, oda-vissza így már 1500. A főnök elég pipa volt, és azt mondja hogy az üzemanyag 90 ezerbe kerül, és azt majd levonja a fizetesémből 3 részletben, tehát 3 hónapig 30ezerrel kevesebb lesz a fizum

nov. 17. 15:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Ha kárt okozol valakinek, akkor azt köteles vagy mielőbb megtéríteni. Szerintem még rendes is a főnököd, hogy nem azonnal kéri a kártérítést.
nov. 17. 15:50
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Mert neki kellene állnia, hogy te rossz címre mentél?

Ha nem volt egyértelmű, akkor meg kellett volna kérdezni az irányítót/főnököt, hogy melyikről van szó? Írásban kérni a választ, hogy nyoma legyen.

nov. 17. 15:56
 3/21 A kérdező kommentje:
Oké, hibáztam. 10-20e még elfogadható lenne, na de 90 már pofátlanul sok. Ráadásul jönnek az ünnepek, pont karácsonyra lesz kevesebb fizum.
nov. 17. 16:02
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
Ne hibázz.
nov. 17. 16:03
 5/21 anonim ***** válasza:
94%
#3: annyiba kerül a benzin, mint amennyit levon vagy sem...?
nov. 17. 16:12
 6/21 anonim ***** válasza:
95%

#3 csakhogy nem 10-20e az üzemanyag, az aznapi béred, az esetleges késedelmes szállítás utáni kötbér, a kamion amortizációja, stb, stb stb.

karácsony meg neki is karácsony.

nov. 17. 16:16
 7/21 anonim ***** válasza:
95%

"10-20e még elfogadható lenne, na de 90 már pofátlanul sok"

50-70 km tévedés még elfogadható lenne, na de 1500 már pofátlanul sok.

nov. 17. 16:19
 8/21 anonim ***** válasza:
94%

"Oké, hibáztam. 10-20e még elfogadható lenne, na de 90 már pofátlanul sok. Ráadásul jönnek az ünnepek, pont karácsonyra lesz kevesebb fizum."

Pont ezért 90.

Ha levonnak 10-20-annak milyen nyomatékosító ereje van, ha neked csak ennyi ragad meg belőle hogy "elfogadható".

A 90 na az már fáj, tehát pont eléri a célját, hogy bevésd az agyadba, hogy máskor figyelj oda.

nov. 17. 16:22
 9/21 anonim ***** válasza:
93%
Mindkét faluban van ugyanolyan nevű utca és a házszám is azonos?
nov. 17. 16:30
 10/21 anonim ***** válasza:
88%

Bocs, de ha annyira fogalmatlanul veszed fel a munkát, hogy nem tűnik fel 750! km-en keresztül, hogy rossz irányba mész (hány órán át is mentél rossz irányba???), akkor inkább bölcsen hallgass, és örülj, hogy megúsztad ennyivel, és nem rúgtak ki azonnal!

Nem azért, mindenki hibázik néha, de a következményeket vállalni kell!

nov. 17. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!