Felmondtam és nem kaptam meg a fizetésem!?
A felmondási időd már lejárt?
Melyik fizetésed nem kaptad meg? A decemberit, vagy a januárit?
Hogy derült ki, hogy még mindig be vagy jelentve?
Dolgozni el tudsz menni úgy is, hogy innen nem vagy kijelentve; fel tud venni az új munkáltatód.
A munkaügyi központba ezzel hiába mégy, nem tartozik rájuk, nem fognak semmit se csinálni.
Bementem a munkaügyire,segítettek is. Felvették a jegyzőkönyvet..viszont amikor a felmondásomat írásban is közöltem elkövettem egy hibát..másolatot nem készítettem..ezért ezt le is tagadhatja!
köszönöm a segítséget,remélem minden jóra fordul!
Hát nézd, az itteni munkaügyivel kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy nem éppen hathatós a segítségük és a tájékoztatásaik sem minden esetben helytállóak.
Nézd meg ügyfélkapun a biztosítási jogviszonynál, hogy ott mi szerepel.
Ott jelezheted is, ha nem a helyes adat szerepel.
Nézd meg a járulékadat kivonatodat az EBEVben, hogy decemberre mit ír (már fenn kell lennie a decemberi munkáltatói jelentéseknek)
Írj a munkáltatódnak ajánlott levelet e-értesítéssel, amiben megírod, hogy mikor mondtál fel, mikor járt le a felmondási időd, nem kaptad meg a béred és ha eltérés van a jogviszonyod (be vagy még jelentve) és a kifizetésed (decemberre számfejtettek bért neked és beküldték a NAVnak a bevallást) akkor a fentiekre hivatkozva kérd a kilépő papírjaid és az elmaradt munkabéred kifizetését.
Azúj munkahelyed pedig nyugodtan felvehet ezek nélkül (létezik többes jogviszony is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!