Nem merek felmondani a munkahelyen, félek a fonoktol. Ő úgy gondolja, hogy én szeretek itt dolgozni, én azt mondtam neki. Pedig nem így van. Mit találják ki?
Figyelt kérdés
Ezek után mit mondjak, hogy mondjak fel?nov. 8. 21:08
2/10 anonim válasza:
Nem kell mondani semmit, csak odaadod neki az írásbeli felmondásod.
3/10 anonim válasza:
Szerintem írj még ki róla vagy 10 kérdést és közben szenvedj tovább munkahelyeden.
5/10 anonim válasza:
Félsz a főnöktől? Miért, mit csinálna abban az esetben, ha felmondanál, talán kirúgna?
El kellene már végre dönteni, hogy rabszolga vagy vagy munkavállaló.
6/10 anonim válasza:
"Nem merek felmondani a munkahelyen..., "
Jézus Mária! Hány éves vagy?
A felmondás egyoldalú jognyilatkozat. Nem kell a másik fél beleegyezése, ráadásul neked jelenleg nem is kell a felmondásod megindokolni (írásban és szóban sem).
Ha rákérdeznek, mondd azt, hogy más terület érdekel, abban szeretnél elhelyezkedni. Vagy egyszerűen csak mondd meg az igazat, vagy hazudj egy nagyot.
Nőjél már fel a feladathoz!
7/10 anonim válasza:
Ne itt keseregj! Na, nyomás vissza dolgozni!
8/10 anonim válasza:
Az itt az ovoda? Jó reggelt Józsi. A mai napon szeretnék felmondási. Más területen képzelem el a jövőmet, szeretnék váltani. Kérlek, hogy minél előbb beszéljük át a következő teendőket felmondási idő stb. Ennyi.
9/10 anonim válasza:
Én akkor mondok fel, ha félek a főnöktől.
10/10 anonim válasza:
Kit érdekel hogy ki-mit gondol, ez egy munkahely nem pedig egy párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!