Sikeres , gazdag , boldog ember szeretnék lenni. Hogy tudnám elérni?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok. Sikeres emberektől kérnék tanácsot. Vállalkozó szeretnék lenni.nov. 8. 17:33
11/13 anonim válasza:
A válasz a Spread c. 2009-es amerikai filmben van.
12/13 anonim válasza:
Mindenki az szeretne lenni kérdező, ha lenne egy sablon út akkor mindenki az is lenne, de az élet nem így működik.
Ahhoz hogy munkádba sikeres legyél ahhoz fontos hogy tanulj, legyen az egyetem vagy épp szakma, de mindenképpen kell egy kiinduló pont. Szép dolog a vállalkozás de a semmire nem lehet vállalkozást építeni.
13/13 anonim válasza:
Szerintem az ún. sikeres és gazdag emberek ritkán boldogok és az sem igazi boldogság.
Nézd meg pl. Jákob Zoltánt szerintem: tök egyedül van valójában és aki kedves vele, az is csak a pénzéért teszi. Hol van ott az igazi boldogság?!
Azt nem pótolhatja egy tengerparti nyaralás a haverokkal. Legfeljebb csak enyhítheti az űrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!