Szeretnél gazdag lenni?
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor hogyan képzeled el ennek a dolognak a megvalósítását,és milyen áldozatokat hoznál érte?2011. máj. 11. 15:29
1/13 anonim válasza:
Igen, visszafogtam a kiadásokat és megtanultam tőzsdézni. Eladtam a kocsimat, az ebből befolyt pénzzel elkezdtem csinálni és fél év alatt megdupláztam az eredeti összeget. A felét kivettem, a többivel folytatom tovább. Ezenkívül van ötletem egy komolyabb vállalkozásra is. Ennek a megvalósulása 1-2 éven belül reális. A kettővel együtt havi szinten 1 millió körüli bevételem lesz.
3/13 anonim válasza:
Igen.
En kulfoldre jottem es nullarol feltornaztam magam egy jo fizetesre (pontosabban ketten a parommal) es most a jo bevetelunket elkezdjuk befektetni. Egy resze tozsde, masik ingatlan befektetes lesz. Mindekozben nem szorjuk a penzt, semmi luxust nem engedunk meg magunknak (igaz soha nem is tettuk, lehetosegunk sem volt ra) es elore gondolkodunk mindig, hogy mi legyen a kovetkezo lepes.
4/13 Sovcsik Krisztián válasza:
Mit jelent a gazdag? én inkább úgy fogalmaznék, hogy az élet minden területén sikeres szeretnék lenni. Én először csináltam egy cél füzetet, leírtam mi mindent akarok és alaposan le írtam pénzügyileg mi minden kell ehhez.
5/13 anonim válasza:
Tudod Krisztián csak pénz legyen meg egészség, a többit megvesszük.. :D
6/13 Sovcsik Krisztián válasza:
P-Mobilt idézve: "Csak egészség és térerő legyen"
7/13 anonim válasza:
Én már most is az vagyok. Kemény idők voltak. A fizetés felét félre kell tenni néhány évig, és máris van kezdőtőke.
8/13 anonim válasza:
Én is az vagyok. Sok lemondással járt és jár most is!
9/13 anonim válasza:
OFF
16:04 Emil Rulez-től van az idézet :)
10/13 Sovcsik Krisztián válasza:
Vagy nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!