Sikeres , gazdag , boldog ember szeretnék lenni. Hogy tudnám elérni?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok. Sikeres emberektől kérnék tanácsot. Vállalkozó szeretnék lenni.ma 17:33
1/4 anonim válasza:
El kell kerülni a toxikusan mérgező embereket, akik lehúznának. A többi automatikusan jön magától, mert rengeteg energiád szabadul fel a siker érdekében.
Egy konyhakert is akkor terem bőséggel, ha minden kártevő ki van irtva.
2/4 A kérdező kommentje:
#1. Az a baj sok olyan van körülöttem.
ma 18:00
3/4 A kérdező kommentje:
Ha lenne kedved tudnál nekem tanácsokat adni privátban plusz beszélgetni? Köszi.
ma 18:01
4/4 anonim válasza:
Sikeres emberek életrajzát kell olvasni, és minden tanácsot megfogadni amit leírnak vagy elmondanak egy videóban.
Ahhoz hogy sikeres legyél, úgy kell gondolkoznod mint ha már az lennél.
Milyen vállalkozást szeretnél csinálni? Csak is olyat amit szeretsz csinálni, és lehetőleg a piacon sincsen belőle túl sok. Egy vállalkozás az első években veszteséges lesz, de ha már az első évtől kitudod hozni nullára, akkor már örülhetsz.
Plusz sok-sok egyéb más dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!