Egy szülő azért szeretné hogy a lánya gazdag férfihoz menjen hozzá hogy ne éljen szegénységben mint ő élt a gyári munkás férje mellett?
Az én szüleim tényleg nem voltak gazdagok, de sose szóltak bele, kivel vagyok, hiszen látták, hogy megbízható, rendes emberekkel jártam, nem titkolóztam, ők se linkeskedtek, látták, hogy ketten együtt nem fogunk éhen halni, de az sosem volt náluk mánia, hogy jaj csak gazdaggal legyek. Jártam ügyvédbojtárral meg gyakornok tanárral is. Sose érdekelte őket az anyagi vonzat. Van nekem diplomám, munkám, a férjemnek is van stabil munkahelye, ketten együtt jól élünk, anyáméknak elég annyi, hogy szeretjük egymást, biztonságban élünk stb. Az, hogy mikor voltunk nyaralni, nekik mindegy.
33N
A 7-est is lepontoztátok, de választ nem kaptam. :) Ha ez annak szól, hogy nem tetszik nektek, hogy ezt mondta apám, azt értem, mert nekem sem tetszik.
A saját lányát odadobta volna egy pénzes faszinak - legyen az bármilyen ember is - azért, hogy NEKI többé ne kelljen dolgoznia. Ez szerintem is felháborító és undorító. Főleg, hogy már kislányként ezt kellett hallgatnom. És nem, ő nem viccből mondta. Ő egy lusta, munkakerülő, nőgyűlölő, agresszív alkoholista. Ennyire tartott engem csak azért, mert lánynak születtem.
Kár, hogy az az opció nem jutott eszébe, hogy emberszámba vegyen és megbecsüljön engem, mert lehet, hogy nem a férjem fog majd milliókat keresni, hanem én - ugyanis így alakult a helyzet. De ha rajtam múlik, hogy éhendöglik-e, mert nincs pénze kajára, akkor én nyugodt szívvel végignézem, ahogy éhendöglik. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!