Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diplomás pozícióra miért...

Diplomás pozícióra miért fizetnek a legtöbb helyen kevesebbet, mint diplomás állásoknál?

Figyelt kérdés
Mérnökök, közgazdászok nem kapnak annyit, mint aki a soron van. Én kapok 400-at, aki CNC-zik az meg 460-at.

nov. 4. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom mert ennyiért is találnak embert.
nov. 4. 18:52
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
A sok hülye diplomás elfogadja, hogy ilyen kevés pénzt kap. Mikor én rájöttem, mennyit kapnak a diplomások, úgy döntöttem vállalkozni fogok. Vicc ez az ország.
nov. 4. 18:54
 3/11 A kérdező kommentje:
De ha meg mondom, hogy kérek 600-at, akkor meg nem vesznek fel, más elvállalja 350-ért.
nov. 4. 18:58
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

"A sok hülye diplomás elfogadja, hogy ilyen kevés pénzt kap. Mikor én rájöttem, mennyit kapnak a diplomások"

Pedig a legmagasabb alkalmazotti keresetűek nagy sansszal diplomások vannak.

Aki diplomásként rosszul keres, annak a tudását annyira árazta be a piac. Lehet hogy túlkínálat van.

Vagy azt akarod mondani hogy aki a diplomájával szarul keres, az ugyan azzal a diplomával abban a foglalkozásban 2x-3x annyit keresne vállalkozóként?

nov. 4. 19:03
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Hát figyelj, az én esetemben majdnem a tripláját. Jó mondjuk nekem nem piacképes diplomám van, de szerintem a legtöbb esetben a dupláját lehetne megkeresni vállalkozóként, de mindenképpen többet, mint alkalmazottként. De nyilván ez ember és diploma függő.
nov. 4. 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Neked azért fizetnek kevesebbet, mert egy mondatot sem tudsz helyesen leírni, lásd cím. Elég szégyen, hogy így diplomát kaptál, bár gondolom milyen büfé diploma lehet...
nov. 4. 22:24
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
Erre mondják, hogy álmodik a nyomor.
nov. 4. 22:40
 8/11 A kérdező kommentje:
#6 a bölcsészek szoktak nyelvtannáciskodni, én közgazdász vagyok. Fontosabb az, hogy érts a matekhoz, mint hogy helyesen írj.
nov. 5. 01:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Közgàz az tökbérdekes, mert azt hinné az ember hogy azzal lehet jól keresni, közben meg làttam màr ilyen diplomàval áruházi osztályvezetőt meg gyàri műszakvezetőt is.

De IT diplomást még nem nagyon hallottam panaszkodni hogy ne keresne jól.

nov. 5. 04:16
 10/11 anonim ***** válasza:
97%
Hat nem tudom, nekem is kozgaz diplomam van, es havi 2.5 millional tartok, biztos valami felrement :)
nov. 5. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!