Egy diplomás alkalmazottnak mennyit illik fizetni nettóban/óra, ha a diploma nem feltétel az állásának betöltésétéhez? Profession.hu vagy linkedin?
Azért érdekel mennyit illik fizetni neki, mert nem akarom, hogy túl magas összeget mondjak és kételkedjen.
Illetve milyen kommunikációs tanfolyamot lenne érdemes elvégeznem interjúztatás előtt, hogy tudjam ki az alkalmas a feladatra? Plussz jó munkaerő erő legyen, aki nem néz hülyének.
Egyik könyvben már olvastam, hogy távolságtartást kell tartani (csak munka a téma), egy másik könyvben pedig, hogy kedves legyek vele.
Szóval 3 kérdésemre várok választ.
1.) Egy diplomás alkalmazott, aki nem ért a szakmájához, ezért nálam vállal munkát, mennyit illik fizetni neki, ami még nem túl magas, hogy kételkedjen?
2.) Linkedinen vagy profession.hu-n érdemes hirdetést kitenni?
3.) Milyen tanfolyamot érdemes elvégezni mondjuk Udemy-n, amivel ki tudom deríteni, hogy alkalmas-e munkára? (Hajlandó tanulni, fejlődni) és csak hogy ne nézzen hülyének.
Nem 3 hanem 1 kérdés van:
Melyik bolygóról csöppentèl ide közénk?
Ha a diploma kell az álláshoz, akkor annak megfelelöen szokás fizetni, ha nem szükséges, akkor meg nem kell figyelembe venni.
De a kérdéseid igen zavarosak, nem ártana megtanulni rendesen fogalmazni.
1. nézz utána mennyit fizetnek hasonló munkáért máshol. Nincs olyan, hogy egy diplomásnak ennyit vagy annyit kell fizetni ha nem relaváns a diplomája. Munkától függ. Nem minden diplomás keres ugyanannyit. Munkától függ.
2. mindkettőn.
3. egy tanfolyam után nem leszel gondolatolvasó, se pszichológus. Legyen veled még min. 1 ember az interjún és talán ketten könnyebben el tudjátok dönteni kit válasszatok,
Igen, valóban zavaros lett.
HR-en gondolkodtam már, de félek, hogy nem tudja olyan jól kiválasztani az embert. Vagy maximum adok neki egy útmutatást miket kérdezzen tőle. Az önéletrajzokból meg én szelektálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!