Egy diplomás alkalmazottnak mennyit illik fizetni nettóban/óra, ha a diploma nem feltétel az állásának betöltésétéhez? Profession.hu vagy linkedin?
Azért érdekel mennyit illik fizetni neki, mert nem akarom, hogy túl magas összeget mondjak és kételkedjen.
Illetve milyen kommunikációs tanfolyamot lenne érdemes elvégeznem interjúztatás előtt, hogy tudjam ki az alkalmas a feladatra? Plussz jó munkaerő erő legyen, aki nem néz hülyének.
Egyik könyvben már olvastam, hogy távolságtartást kell tartani (csak munka a téma), egy másik könyvben pedig, hogy kedves legyek vele.
Szóval 3 kérdésemre várok választ.
"úgy néz ki eddig azért nem volt meg a tisztelet felém, mert többet kaptak"
Egy lótúrót! A tisztelet azért nem volt meg feléd, mert úgy próbálsz meg vezetni valamit, hogy fingod nincs hozzá. És itt a gyakorin tájékozódsz. Felém nem csak azért van meg a tisztelet, mert 63 éves vén öregember vagyok, hanem azért is, mert ha a 20 fős csapatból valaki váratlanul lebetegszik, és fontos, sürgős meló van, akkor bárkinek a helyére be tudok ugrani és el tudom végezni a feladatát!
[Te meg nem hogy a munkáját nem tudod elvégezni, de azt sem tudod, alkalmas-e a feladatra?!?]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!