Állásinterjúra meg kell borotválkozni? Diplomás pozíció.
Figyelt kérdés
Próbálok szakállat növeszteni. Már másfél hónapja nem borotválkoztam.
Esetleg kompenzálhatnám egy nyakkendővel.
szept. 16. 04:32
1/6 anonim válasza:
a borosta nem jelent igénytelenséget, esetleg a nyaknál lehet vonalat vágni neki (hosszabb szakállnál is szokás)
4/6 anonim válasza:
Nem kell leborotválnod, elég ha ápolod, formára nyíratod. Igényes szakáll senkit nem kell hogy zavarjon.
Amennyiben valaki forgó gépeket kezel, azoknak is már nyugodtan be lehet fonni, kötni, stb. Védeni a szakállát, nem minden munkahely borotváltatja le. Rövid szakállat még úgyse tudja bekapni a forgógép.
5/6 anonim válasza:
1,5 hónap alatt már szakállad lehet. Szerintem sehol nem elvárás, hogy nem lehet arcszőrzeted. Legalábbis én nem tudok ilyenről.
Állásinterjún szerintem legjobb ha magadat adod. A megjátszásnak hosszú távon nincs értelme. Az igaz a külsődre és a belső tulajdonságaidra is.
6/6 anonim válasza:
Ha kamu "diplomás" pozíció akkor igen. Ha értéket termelő diplomás pozíció pl.: villamos mérnök, gépész mérnök, szoftverfejlesztő, orvos, akkor szakadt, koszos ruhába is bemehetsz, teljesen irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!