Titeket milyen hamar kerestek sikeres állásinterjú után?
Nekem ez lenne a 3. állásom. Eddig kétszer volt sikeres interjúm, mindkétszer aznap, pár órával az interjú után jött az email vagy a telefonhívás, hogy felvettek.
Ezúttal kijelentették, hogy 1 héten belül visszajeleznek és mondták, hogy akkor is, ha nem sikerült az interjú, viszont ma van a 6. nap. Tudom, technikailag benne van az egy hétben, de már pozitív visszajelzésre nem számítok, mert azon nem szoktak ennyit gondolkozni, szerintem. Nektek mi a tapasztalatotok? Mi volt a leghosszabb idő, amit vártatok interjú után a döntés megszületéséig? És végül felvettek az állásra?
1 nap vagy aznap
Egyszer régen 2 hét utan
Volt olyan hely ahol azt hitték már dolgozni megyek, nem interjúra. Volt is értetlenkedés.
Akkor volt már olyan, hogy interjú után kb. 10 perccel hívtak, hogy mikor megyek aláírni a munkaszerződést.
De legtöbb esetben másnap értesítettek, hogy mi a helyzet
A legrövidebb 1 nap volt eddig, a leghosszabb pedig 2 hét.
Mindkettő nagy multi volt.
KKV-knál kb 2-3 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!