Ha munka mellett kerestek új munkahelyet ti hogyan mentek el állásinterjúra többször is?
Figyelt kérdés
Az új helyen kivárják az egy hónapos felmondási időt? Vagy el kell jönni egyik napról a másikra, mit tudnak csinálni, kirúgnak?2019. febr. 24. 16:01
1/3 anonim válasza:
Szabadságot veszek ki.
A felmondási idő pedig a munkáltatón is múlik, ha meg tudtok egyezni, lehet rövidíteni rajta.
2/3 anonim válasza:
engem elengednének szabadság nélkül is :D mondjuk én csak abban az esetben állnék tovább a jelenlegi munkahelyemről, ha tudnék a helyemre valaki olyat, aki ugyanúgy ellátja a feladatokat, tehát én sem b_sznék ki a céggel meg a főnökömmel.
3/3 anonim válasza:
Szabadnapot veszek ki, vagy kiíratom magam a körzeti orvossal pár nap betegállományba. Vagy azt mondom, fontos dolgot kell elintéznem / hivatalos, orvosi vizsgálat, stb. / és később mennék be dolgozni vagy előbb szeretnék hazamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!