Ha már 49 sikertelen állásinterjúm volt akkor lehet azt mondani hogy nem kerestem elég aktívan állást?
Erre a megszállott hülye magyar azt mondaná: "Itt nem az aktivitással volt probléma hanem a fellépéssel, hogy látták rajtad, hogy nem akarsz dolgozni!" xxD
amúgy de, elég aktívan kerested csak lehet szar helyen, mert ugye néhány helyen kötelező hirdetni állásokat, még akkor is ha nincs üresedés, sajnos :(
" diákok meg az önkormányzatoknál is nyári munkáznak pl. jó pénzekért"
lol... minimálbérre 6 órára :):):) jópéz
Csak jelzem: Vannak olyan emberek, akiket nem alkalmaznak sehol. Ez nem azért van, mert totálisan alkalmatlanok, vagy a fellépésük problémás, hanem csak egyszerűen "halmozottan hátrányosak". Például: Vidéki, 40 év feletti, kisgyerekes, és mindez egyszerre.
Én nem jelentkeztem mindenhova, mégis hetente legalább 2 állásinterjúra behívtak, amíg nem tudtak az összes körülményemről. Amint kiderült, mindenhol elutasítottak.
Ahova aztán felvettek 6 hónap keresgélés után, ott nem ezek számítottak. 3 éve itt dolgozom, és még egyszer sem volt probléma a cégnek a "halmozott hátrányosságomból". :)
Ezzel arra akartam utalni, hogy felejtsük el a kérdező gúnyolását!
# 7
LOL
Ehhez képest szinte csak olyanokkal találkozom akik multiknál 8 órában vannak alkalmazva 700Ft óra bérrel, hétvégeken 900ft órabér, 15 % adó. Ki lehet számolni.Az önkormányzatos ugyanezt kapja. LOL
Én is majd adok be önéletrajzot bankigazgató, hajóskapitány, pilóta állásokra.
Ja, hogy nem értek hozzá?
időtöltésnek nem rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!