Hogy lehet kijutni, a német, vagy amerikai zollner gyárba? 35 éves vagyok, dunakeszin élek, de szeretnék kijutni! Eddig 1 másik gyárban voltam raktáros, operátor, de január 1 vel kilépek, 22 év után!
"Hogy lehet kijutni, a német, vagy amerikai zollner gyárba? 35 éves vagyok, dunakeszin élek, de szeretnék kijutni! Eddig 1 másik gyárban voltam raktáros, operátor, de január 1 vel kilépek, 22 év után!"
Egyre erdekesebb.
Nem beszelsz se angolul, se nemetul, de a nemet vagy amerikai Zollnerbe akarsz kijutni. Az oneletrajzodban meg az szerepel majd, hogy 35 eves vagy, es eddig 1 másik gyarban voltal raktáros, operator, de januar 1-vel kilépsz, 22 év után.
Tehat 13 evesen kezdtel dolgozni.
Tenyleg izgalmas igy halloween utan.
Van meg valami egyeb is?
Vonat-repülő.
Amerikába csak repülővel.
Szerintem elonyt jelentene a jelentkezesnel, hogy ha a Zollner magyarorszagi cegenel dolgozol amikor beadod a jelentkezesedet. De az, hogy se nemetul, se angolul nem beszelsz, de kint akarnal dolgozni, az akkora hatrany, hogy kirohognenek. Hogyan ertened meg az aktualis utasitasokat a walki-talkie-n vagy a telefonon? Nem fognak a kedvedert egy internet-hozzaferest es felora extra idot adni, hogy kiguglizhasd a forditast.
Jelentkezz a vaci gyarba, es munka mellett kezdj el estenkent es hetvegenkent intenziven nemetul vagy angolul tanulni.
Nemetorszagban nem tudom mi a szabaly, de az USA-ban kotelezo a raktarakban barmilyen szinten dolgozoknak a targoncakezeloi bizonyitvany, ami az OSHA torvenynek megfelel, a magyart nem fogadjak el. Ez alol csak a wc-takaritok a kivetelek. Ha a kaliforniai Zollner alkalmazna, ok a szponzoraciot es a munkavallalasit is elintezik, mert foleg a F3 es afolotti bizonyitvannyal rendelkezok nagyon keresettek. De ok sem fognak szobaallni veled, ha nem beszelsz angolul (nem kell nyelvvizsgazni, de a video interjun "fluent English" kell beszelned.)
Ne add fel, sikerulni fog, de eloszor a vaci gyarban kell lehuznod legalabb ket evet, es ezalatt a ket ev alatt kell elerned egy nagyon jo munkahelyi ertekelest, valamint a "fluent English" szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!