Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet kijutni, a német,...

Hogy lehet kijutni, a német, vagy amerikai zollner gyárba? 35 éves vagyok, dunakeszin élek, de szeretnék kijutni! Eddig 1 másik gyárban voltam raktáros, operátor, de január 1 vel kilépek, 22 év után!

Figyelt kérdés
nov. 2. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg beadod a jelentkezesedet....?

Beszelsz egyaltalan nemetul es/vagy angolul?

[link]

[link] /job-vacancies

[link]

nov. 2. 19:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, arra gondoltam, ha a váci gyárban tudnék e oda jelentkezni!
nov. 2. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Az eszaki-sarkon is tudnal, ha van internet hozzaferesed.
nov. 2. 20:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos angol német az nem megy, francia és olasz nyelven beszélek.
nov. 2. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
LoL
nov. 2. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

"Hogy lehet kijutni, a német, vagy amerikai zollner gyárba? 35 éves vagyok, dunakeszin élek, de szeretnék kijutni! Eddig 1 másik gyárban voltam raktáros, operátor, de január 1 vel kilépek, 22 év után!"

Egyre erdekesebb.

Nem beszelsz se angolul, se nemetul, de a nemet vagy amerikai Zollnerbe akarsz kijutni. Az oneletrajzodban meg az szerepel majd, hogy 35 eves vagy, es eddig 1 másik gyarban voltal raktáros, operator, de januar 1-vel kilépsz, 22 év után.

Tehat 13 evesen kezdtel dolgozni.

Tenyleg izgalmas igy halloween utan.

Van meg valami egyeb is?

nov. 2. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Vonat-repülő.

Amerikába csak repülővel.

nov. 3. 00:12
 8/10 A kérdező kommentje:
12 év után, elírtam.
nov. 3. 15:47
 9/10 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem elonyt jelentene a jelentkezesnel, hogy ha a Zollner magyarorszagi cegenel dolgozol amikor beadod a jelentkezesedet. De az, hogy se nemetul, se angolul nem beszelsz, de kint akarnal dolgozni, az akkora hatrany, hogy kirohognenek. Hogyan ertened meg az aktualis utasitasokat a walki-talkie-n vagy a telefonon? Nem fognak a kedvedert egy internet-hozzaferest es felora extra idot adni, hogy kiguglizhasd a forditast.

Jelentkezz a vaci gyarba, es munka mellett kezdj el estenkent es hetvegenkent intenziven nemetul vagy angolul tanulni.

Nemetorszagban nem tudom mi a szabaly, de az USA-ban kotelezo a raktarakban barmilyen szinten dolgozoknak a targoncakezeloi bizonyitvany, ami az OSHA torvenynek megfelel, a magyart nem fogadjak el. Ez alol csak a wc-takaritok a kivetelek. Ha a kaliforniai Zollner alkalmazna, ok a szponzoraciot es a munkavallalasit is elintezik, mert foleg a F3 es afolotti bizonyitvannyal rendelkezok nagyon keresettek. De ok sem fognak szobaallni veled, ha nem beszelsz angolul (nem kell nyelvvizsgazni, de a video interjun "fluent English" kell beszelned.)

Ne add fel, sikerulni fog, de eloszor a vaci gyarban kell lehuznod legalabb ket evet, es ezalatt a ket ev alatt kell elerned egy nagyon jo munkahelyi ertekelest, valamint a "fluent English" szintet.

nov. 3. 18:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hasznos volt, rákattanok az angolra!
nov. 5. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!