Megérné kimenni Alaszkába és ott medvespray gyártó céget alapítani? Azzal sokat lehetne nyerészkedni?
Figyelt kérdés
Alaszkában három medvefaj is él (barnamedve, fekete medve, és jegesmedve) igen nagy egyedszabn, szóval szerintem sokat ki lehetne hozni ebből a medvespray bizniszből ami a helyiek és a túristák védelmét szolgálná?szept. 24. 13:04
1/12 anonim válasza:
Megtaláltad a tutit! Gyorsan kezdj bele, mielőtt megelőz valaki.
2/12 krwkco válasza:
"Azzal sokat lehetne nyerészkedni?"
A medve spray könnyen szállítható áru. Nem jelent előnyt az alaszkai gyártás. Az egész világ lenne a konkurenciád.
Viszont az árusítás helyhez kötött. Pl. Egy kicsit brummogsz a turistaösvény mellett és utána megkérdezed, hogy nem akar valaki medvespray-t venni? :-)
3/12 anonim válasza:
Ezt én se értem, minek kéne ott céget alapítani?
Gyártod itthon, vagy ahol akarod, és egy kereskedőcéggel meg eladod.
Majd küldjél 0,1% részesedést az ötletért.
4/12 Hintalow válasza:
Nem tudom mennyire tanulmányoztad az ottani medvék természetes élőhelyei és adott térségek emberi népsűrűségi adatainak korrelációját 🙂
5/12 anonim válasza:
Sokkal jobban jársz Romániával. Ott túlszaporodtak a medvék, és rendszeresen bemászkálnak a városokba is.
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor az jobb lenne ha alapítanék egy medvespray gyártó multit aminek lennének leányvállalatai pl:. Romániában és Alaszkában?
#4 [link]
szept. 24. 16:36
7/12 anonim válasza:
Lehet másnak még eszébe sem jutott.
8/12 anonim válasza:
A grizzlymedve már szart ér? Azt senki nem akarja sprézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!