Ha Erdélybe megyek, akkor a magyar-román határon fogok majd kapni medvespray-t vagy medveriasztó csengőt a határőröktől? Vagy Székelyföldön a szállásadók is szoktak ilyesmiket adni a vendégeknek a medve veszély miatt?
Figyelt kérdés
Két hét múlva Székelyföldre megyek, és egy kicsit félek a medvéktől ezért kérdezem.szept. 6. 11:10
1/22 anonim válasza:
Persze, a határon mindenki kis egységcsomagot kap, wc-papír, fertőtneítő, kis üveges víz, medvespray, stb.
3/22 anonim válasza:
Határon biztos nem. Szerintem a szálláson sem, bár ott még sosem szálltam meg ilyen helyeken (rokonoknál szállok meg)
Inkább vegyél magadnak, ha ennyire félsz.
(Riasztót, ne csengőt, a bátor és éhező medvét nem igazán érdekli az utóbbi)
4/22 anonim válasza:
Ellenőrzés se lesz a határok, te tök... 😅
5/22 anonim válasza:
Azt nem. De egy medvet adnak mindenkinek ajandekba, csak hogy kalandos legyen az ut 😀😀
7/22 anonim válasza:
Ha netán medvével találkozol akkor már tök mindegy van-e nálad ellene valami vagy sem.
Nem ártan megnézned a Leonardó Dicaprió filmjét.
Elég tanulságos.
8/22 anonim válasza:
Nem, de ha meglátják a magyar rendszámot a román rendőrök szívesen adnak bírságot.
9/22 anonim válasza:
Nem kapsz, vigyél magaddal vagy majd veszel kint.
Amúgy ezt nem is tudom hogy hogy gondoltad?
10/22 anonim válasza:
Tavaly óta sem.
(Olyan szívesen belinkelném a régi kérdésedet, ami szinte szó szerint ez volt, de nem találom)
Arra viszont emlékszek, hogy pont ilyen hülyeségek voltak benne kérdezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!