Az amerikai nagykövetség miért keres állandóan embereket?
Figyelt kérdés
Én gyakran nézem a professiont, nyitott szemmel jártok.Az amerikai nagykövetség állásai mindig szembejönnek.
Ez nagykövetség, hivatal jellegű az egész, nem egy bővülő valami, mint egy SSC, gyár vagy egyéb.
Mégis, állandóan kint van sok hirdetésük.
Egy magyarázat,hogy nagy a fluktuáció ott és kb fél év alatt cserélődik az állomány jelentős része.
A fizetéseket (éveset) beleteszik a hirdetésbe, viszont azok az összegek nem túl magasak.
okt. 26. 10:38
1/6 anonim válasza:
Te idos ember vagy? Ma mar nem dolgoznak az emberek evtizedekig ugyanazon a munkahelyen, par evente valtanak.
2/6 anonim válasza:
Nagy a hajtás, kevés a megbecsülés. Mindenki lelép.
3/6 anonim válasza:
Ismerősöm dolgozott ott... feketén!!! :D én is csak lestem, hogy egy nagykövetségen, ráadásul egy amerikain ezt hogy
4/6 A kérdező kommentje:
1#
Nem vagyok idős.Én is váltok 3 évente kb.
Viszont, az nem normális,hogy egy nagykövetségben, 2 havonta írják ki ugyanazokat a hirdetéseket.
okt. 26. 12:40
5/6 anonim válasza:
Nekem is feltűnt ez, hogy rengeteg melót hirdet és sokszor úgy is kidobja az állásokat, hogy nem is ilyenekre keresek rá. Szerintem szar hely lehet, vagy kibírhatatlan az ottani légkör ami miatt a legtöbben hamar lelépnek. Esetleg túl nagyok az elvárások, cserébe szar a fizetés.
6/6 anonim válasza:
Szar a fizu. Én is mindig làtom a hirdetéseiket. Szégyen ez a fizetés, amiket ki mernek írni. Egy takarító többet keres máshol. Undorítóak, hogy próbálják ennyire kizsigerelni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!