Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van kiút a mókuskerékből?...

Van kiút a mókuskerékből? Hogy lehet szakmát váltani, ha eleve túlterhelve érzem magam?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, de már most úgy érzem hogy kiégtem. Alapvetően szeretném a munkám, de mellette semmi időm nincs élni és nagyon lefáradok mentálisan. Ez kikészít.

A jelenlegi szakmámban nincs jobb hely a mostaninál (ismerem a szférát), szóval teljesen át kéne képeznem magam valamire. Ezzel viszont két baj van:

1. Nem igazán van más ami érdekel és alkalmas vagyok rá.

2. Most is pont az a bajom hogy semmi időm nincs (napi össz szabadidőm kb egy óra, de akkor már fáradt vagyok agyilag), nem tudom mikor és hogyan férne bele valamilyen képzés.

Van olyan aki hasonló helyzetben volt? Hogy sikerült megoldani? Hogy lehet megtalálni a szakmát ami jobb életminőséget ad, és hogy lehet elvégezni hozzá a képzést eleve túlterhelten?

okt. 30. 15:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Van lehetőséged közelebb költözni? Gondolom nem napi 15 óra a munka.
okt. 30. 16:02
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Ha nincs jobb akkor be kell vallalni azt h visszabb veszel. Lehet most is rosszul nezed a dolgokat. Ha ilyen soakt dolgozol akkor oraberre levetitve lehet talasz jobbat. Lehet lesz 10 szazalekkal kevesebbet fizeto melo amit par ora alatt elvegzel, igy az effektiv orabered sokkal nagyobb lesz, mellette valszeg a stresz stb is joval kisebb lesz
okt. 30. 16:06
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
Reszmunkaido + mellette fejleszted magad.
okt. 30. 16:11
 4/12 A kérdező kommentje:

Munka + ingázás együtt kb 13 óra a napomból. Költözni nem tudok egyelőre.

Bevételkiesést nem tudok megengedni magamnak sajnos.

okt. 30. 16:14
 5/12 A kérdező kommentje:
(Vagyis jó esetben 13 óra, ha nincs túlóra vagy fennakadás a közlekedéssel.)
okt. 30. 16:25
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Bele kell tenni a plusz időt, munkát, akkor is ha fáradt vagy. Nincs ingyenebéd.
okt. 30. 16:26
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
kerestem egy másik munkát, szakmán kívül. Lentebb adtam a kiadásokat, pl nem voltam nyaralni 10 évig, a pénzt félretettem, befektettem.
okt. 30. 17:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom lejjebb adni a kiadásaimat, a megélhetésemre szükségem van, és a kevéske megtakarításomra is amit jelenleg félre tudok tenni…
okt. 31. 06:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Mennyit keresel? Mi a munkad?
okt. 31. 07:11
 10/12 A kérdező kommentje:
400-at keresek jelenleg. Közgyűjteményi nyilvántartórendszer adminja vagyok (informatikus könyvtáros végzettségem van).
okt. 31. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!