Mókuskerékbe kerültem? Van kiút?
Figyelt kérdés
Gyárban dolgozom folyamatos műszakban, hogy egyenesbe jöjjek anyagilag. 26 múltam és már nagyon vágyok egy komoly kapcsolatra, de eddig még nem találtam rá megfelelő személyt. Ismerkedni csak a munkahelyen tudok, mert nem jut időm eljárni szórakozni. Mit tehetek?2014. febr. 3. 15:24
1/3 anonim válasza:
Internetes társkeresők. Hobbit/kedvenc filmed/érdeklődési köröddel kapcsolatos fórumok.
2/3 anonim válasza:
Első válaszoló, neked a Hobbit a kedvenc filmed? :D
Kérdező: Neked meg biztosan akad valami érdeklődési köröd, így nézz körül neten, pl facebookon, hogy milyen ezzel kapcsolatos csoportok vannak és akár ott is lehet ismerkedni. De a társkeresőzés sem rossz ötlet. Pont ilyen céllal találták ki.
3/3 anonim válasza:
Első vagyok ( először máshogy akartam megfogalmazni a mondatot, valóban hobbitot írtam :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!