Miért van ez??!

Figyelt kérdés

Jelentkeztem rengeteg meghirdetett állásra, de semmi választ nem kapok. Nem elrugaszkodott vagyok, teljesen normális pozíciók, amihez nem kell valami extra dolog. Teljes mértékben tudnám nyújtani azt, amit keresnek, de semmi választ nem kapok és azt se értem miért.

Rákerestem azokra amikre már jelentkeztem és azokat már újra meghirdették. Mi lehet a gond?

A CV-m is teljesen pöpec. Nem értem, kit keresnek? Minden alapvető dolog adott, hogy eltudjam végezni azt a munkát. Nem vagyok retardàlt sem, egyszerűen nem tudom felfogni mi lehet a gond.

Legszívesebben amúgy írnék egy emailt a cégnek, hogy hahó jelentkeztem a meghirdetett állásra, a hirdetés szerint minden képességem, tudásom meg van de egy válaszra méltassatok már légyszi.

Mi van az emberekkel?! Én konkrétan kiadom magamat részletesen, mindenről is tudni akarnak a jelentkezőről, de fordítva egy személyes elbeszélgetés már túl nagy kérés lenne, én kérek elnézést, hogy ilyen nagy igényeim vannak, konkrétan egy válaszra se méltatnak.

Van diplomám, beszélek idegennyelvet, van munkatapasztalatom azon a területen (ahova pályáztam), de egyszerűen kidobnak már első pillanatban.

okt. 26. 22:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
51%
Kutyát nem érdekli, hogy mennyit dolgoztál az önéletrajzodon.
okt. 27. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!