Mik a legpiacképesebb diplomák?
A helyzet az, hogy tavaly elkezdtem egy egyetemet, marketing képzésen, de rájöttem, hogy ez a terület nagyon nem érdekel, szeretnék keresni egy olyan alapképzést ameivel bebiztosíthatom magamat.
Még infó, hogy inkább humán "beállíttottságú" vagyok ( tehát azt tanulom szívesebben), de ha valami érdekel, akkor meg tudom eroltetni magam. Sajnos az értettségim, nem mondom hogy rossz lett, de a top egyetemek sok szakjára csak önköltségesre vennének fel ( 410 pont).
10-es: azért mert vannak olyan barom állato kakik kifizetnek csillagászati összegeket olyan munkákért amelyeket simán bárki megcsinál, ha rászánja az idejét és egy kis energiát fektet a dologba.
10 ezer Ft-ot elkérnek pl. laminált parketta lerakásáért, holott a világ legegyszerűbb dolga, az ég világon semmi bonyolult nincsen benne... De a sok idióta tényleg minden szarért képes inkább fietni, mint venni a fáradtságot és nekiállni. De sebaj, legalább a "szakik" (99%-a kókler idióta) jól keresnek és röhögnek a markukba...
#11 ezért is írom, hogy a a valamire való szakik jól keresnek, nem pedig 390e-et nettóban.
Lehet akármilyen egyszerű dolog, nekem egyszerűbb kifizetni, mint gányolni és időt pazarolni rá, úgy hogy nem is érdekel. Inkább foglalkozom azzal ami érdekel.
Orvosi és mérnöki diplomával könnyebb elhelyezkedni.
Hogyha nem szeretnél évekig tanulni, helyedben elengedném a diplomát, mert nem 1-2 hétig szükséges odamenni magad, hanem inkább válassz egy szakmát: szakács, asztalos, vízvezeték szerelő, stb, ahol leginkább gyakorlati tapasztalat szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!