Mik a legpiacképesebb diplomák most amiből egy fiatal meg fog tudni élni Magyarországon, hogy ne kelljen ki menni külföldre rabszolga munkásként?
Figyelt kérdés
2018. febr. 23. 20:43
1/6 Gál Zoé válasza:
Gépészmérnök
Villamosmérnök
Mérnök informatikus
Programtervező informatikus
Orvos
Gyógyszerész
A többi kuka.
3/6 A kérdező kommentje:
Közgazdász?
2018. febr. 23. 21:35
4/6 anonim válasza:
"A többi kuka."
Elég szűklátókörű vagy.
Akkor írok még párat amikkel elég jól lehet keresni:
Gazdasági diplomák
Matematikus
Fizikus
Jogász
Nyelvi diplomák, pláne ha több nyelv magas szinten
És még biztos van sokfajta diploma amikkel jól lehet keresni, én ilyet biztos nem mernék leírni, hogy a többi kuka.
5/6 anonim válasza:
Tulajdonképpen bármi hogy ha képes vagy eladni magadat.
6/6 anonim válasza:
Így van, bármelyik jó lehet,ha jól csinálod és építed fel magad.
Én "rabszolgamunka" mellett, Geográfusira jártam. A kinti tapasztalatot meg ötvöztem az itthon tanultakkal, és hiába hogy a top5 Mcdonaldsben dolgozók végzettsége között van, idén már közel annyit meg tudok vele keresni, mint kint, csak épp Borsodban és persze nem alkalmazottként. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!