Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek még vannak fiatal...

Szerintetek még vannak fiatal 20- 30 éves férfiak, akik fizikai munkát is végeznének, vagy már mindenki csak irodai munkára vágyik?

Figyelt kérdés
2017. okt. 5. 09:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem mindenki alkalmas irodai munkára, így mindig lesz aki fizikai munkát végez. Pl. egy mélyszegénységben élő, 5-6 osztályt végzett ember, nem feltétlen irodai munkára gondol elsősorban amikor dolgozni akar, hanem fizikai munka jut eszébe elsőnek. Szóval szerintem vannak elegen akik fizikai munkát is végeznének.
2017. okt. 5. 09:51
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Vannak. Nekem az irodai munka lenne a halàlom. Ügyfelekhez jàrok ki, kötetlenül dolgozom, bezàrva egy irodàba vagy mashova nem erezném jòl magam.
2017. okt. 5. 10:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
ahogy elnéztem a múltkor az alpinistákat, vagy máshol az ragyogó elméjű ácsokat, vagy az acél szerkezetépítőket ls még sokakat - bizony sokan belebetegednének az irodai papírtoszogatásba, adminisztrációba és nagyon furcsállanák, hogy mindeközben fölényes és lekezelőek és magukat rögtön "értelmiséginek" képzelőek ezek az aktakukacok.
2017. okt. 5. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
#3 hirtelen bem tudom hogy ez irónia, szarkazmus, komolyan írod, vagy mindhárom... :)
2017. okt. 5. 11:27
 5/11 anonim ***** válasza:
mind 3 a 3 :D
2017. okt. 5. 11:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Vannak.

Pl Férjem szakács. Frissen végzett tanuló a váltótársa.

Ismerek 30 alatti autószerelőt is.

Sajnos manapság lenézik a fizikai dolgozókat, pedig ha valaki jó, halálra tudja keresni magát vele, pont ezért mert kevesen vannak. Irodai munkással meg Dunát lehet rekeszteni...

2017. okt. 5. 11:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem lenézik, csak azért nem kellene abba az irányba elmenni, amit pl. a kormányzat csinál, hogy a szakmunka a tuti, minél több szakmunkásra van szükség, a gimnazisták, egyetemisták meg csak élősködnek az adófizetők pénzén, és fúj csúnya irodista értelmiségiek lesznek.
2017. okt. 5. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

"pl. a kormányzat csinál, hogy a szakmunka a tuti, minél több szakmunkásra van szükség, a gimnazisták, egyetemisták meg csak élősködnek az adófizetők pénzén"

Mégis az egyetemisták kapják a diákhitelt az államtól, nem a szakmunkások...

2017. okt. 5. 14:05
 9/11 anonim ***** válasza:

"Mégis az egyetemisták kapják a diákhitelt az államtól, nem a szakmunkások..."

Gondolom az nem tűnt fel, hogy mire x gyerek végez a középiskolával, és elkezdi az egyetemet, addigra y gyerek szintén végzett a szakközépiskolával, és már van egy szakmája. Egy diplomát megszerezni 3-5 év, tehát x gyerek majd 23 évesen megy dolgozni, addig y gyerek már 18 éves korától kezdve tud. Nyilván az sem tűnt fel, hogy a középfokú szakmák fizetős verziója kb. egy nagyságrenddel olcsóbb, mint egy felsőoktatási szakot elvégezni.

2017. okt. 5. 14:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Én telkeket veszek, kitakarítom (bozótirtás, földmunka, sitt, szemét elhordás, favágás) aztán haszonnal eladom - én csinálok mindent, és ezzel ösztönzöm a "munkatársaim", akik, hogyismondjam... régen a francia idegenlégióba mentek, mert ott nem kutattak az ember múltjában :)
2017. okt. 5. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!