Mik a legpiacképesebb diplomák?
A helyzet az, hogy tavaly elkezdtem egy egyetemet, marketing képzésen, de rájöttem, hogy ez a terület nagyon nem érdekel, szeretnék keresni egy olyan alapképzést ameivel bebiztosíthatom magamat.
Még infó, hogy inkább humán "beállíttottságú" vagyok ( tehát azt tanulom szívesebben), de ha valami érdekel, akkor meg tudom eroltetni magam. Sajnos az értettségim, nem mondom hogy rossz lett, de a top egyetemek sok szakjára csak önköltségesre vennének fel ( 410 pont).
Oke hát akkor #3
Szeretem a történelmet, érdekel a közélet, szeretem az irodalmat. Ugyanakkor tudom, hogy ezen területek nem biztosítanak anyagilag kényelmes életet, legtöbb Esteban, éppen ezért tettem fel a kérdést
Olyan dolgokat kellene írni, hogy pl. mennyire szeretsz számítógépen dolgozni, vagy inkább emberekkel, mi az, ami ebben a képzésben mégis tetszett, hogy képzelned el egy napodat stb.
Most engem is érdekel a filozófia vagy Cézanne festményei, ugyanakkor képes vagy koncepcionális modellt létrehozni egy üzleti folyamat alapján, illetve ETL-t elkészíteni adattárházhoz. Az ember ne akarja kategóriák alapján szűkíteni a lehetőségeit.
Az informatikát nem kifejezetten kedvelem, emberekkel szívesen dolgozok, ugyanakkor nem tudom elképzelni magamat a szociális szakmák területén. Reál tantárgyak nem az erossegeim, ettol függerlenül szeretem a földrajzot, a biológia néhány témakörét. Szívesen tanulok nyelveket, viszont a muaszaki pályát nem találom magamhoz valónak.
Ezek ellenére úgy gondolom, (szinte) bármit meg tudok tanulni, képes vagyok akkora onerore. Nyilván ettol fuggetlenul jó lenne ha valami olyat tanulnék amit szeretek
Valamire való szaki megkeres 800-1m+-t.
Nálunk a ház burkolása volt 500e a munkadíj, dolgoztak vele 2-en 2 napot.
390e az egy alkalmazotti bér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!