Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a munkátok? Vannak anyagi...

Mi a munkátok? Vannak anyagi gondjaitok?

Figyelt kérdés

okt. 13. 17:29
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
53%
Munkanélküli vagyok, nincsenek anyagi gondjaim.
okt. 14. 00:48
 22/50 anonim válasza:
52%

Technikus és jelenleg még nincsenek.

# Kérdező hosszú vagy rövid távon értetted az anyagi gondokat ?

okt. 14. 06:19
 23/50 anonim ***** válasza:
29%

Értékesítésben dolgozom egy elég speciális területen, nagyon nincsenek anyagi gondjaim, az átlagfizetés körülbelül hétszeresét keresem, valamint van egy olyan év végi bónusz, ami óriási tud lenni egy jobb évben, tavaly majdnem 16 millió forint volt a pulykapénz és lehetett volna ennek akár a duplája is ha jobban nyomom.

Persze jutalékos, szóval ha van 2 rossz negyedévem, akkor kivágnak és viszlát.

okt. 14. 08:03
 24/50 anonim ***** válasza:
79%
Napi dicsekvés megvolt, köszönjük!
okt. 14. 08:09
 25/50 anonim ***** válasza:
53%
Anyámékkal élek, nincsenek anyagi gondjaim :D
okt. 14. 08:23
 26/50 anonim ***** válasza:
18%

Konkrét pozíciót nem írok, mert már a gyakorin olyan mintha mindenki ezt dolgozná, de ITn belül vagyok.

Nincs tartozásom, de szűkösen jövök ki minden hónapban. A fizetésem kb 40%-át befektetem, a maradék meg tipikusan el szokott menni. Kb havi 20-50 ezer töblet marad a számlámon, de 1-1 időnkénti nagyobb költekezés simán elviszi.

Persze tudom, hogy tartalékot képzek és már csak a befektetéseim hozama TBSZ számlán egy jól látható szám, de a mindennapokban elég átlagosan vagy átlagon alul élek.

okt. 14. 09:22
 27/50 anonim ***** válasza:
Ügyiratkezelő vagyok 250-E feletti fizetéssel és szerencsés helyzetben vagyok szerencsés lakással. (Most már csak párommal és így is én keresek többet.) 21-22 között indult egy durva lejtmenet, ez tavalyra csúcsodott az inflációval, még 1 éven át hullámvölgy volt, ráadásul újabb tragédia is ért. De alapvetően most sikerült jól visszahúznom magamat. Igazából egy szállásról és egy tanfolyamról lemondtam, de a tanfolyamról egyéb okokból is. Utóbbira nagyon oda kéne figyelnem és ez most nem menne. Jövőre bepótolom, semmi sincs veszve.
okt. 14. 10:32
 28/50 anonim ***** válasza:
54%
Marketinges vagyok, a férjem gépész technikus, két gyerekünk van. Nincsenek mindennapos anyagi gondjaink, inkább olyan értelemben vannak nehézségek, hogy nem tudunk olyan ütemben haladni előre, ahogy szeretnénk, mert ahhoz többet kéne félretenni. Lassan valósulnak meg a nagyobb ráfordítást igénylő dolgok.
okt. 14. 10:38
 29/50 anonim ***** válasza:
65%
Kontroller vagyok, és nincsenek anyagi gondjaim.
okt. 14. 13:24
 30/50 anonim ***** válasza:
79%
Kinek nem tetszik, hogy egy magántanár nagyon jól keres?
okt. 14. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!