3/50 anonim válasza:
Szoftverfejlesztő vagyok. Nincsenek anyagi gondjaim, egyetem óta nem voltak, az meg 10+ éve volt.
4/50 anonim válasza:
ezt a kérdést kár volt feltenni. Természetesen itt senkinek sincs semmi gondja, jól keres, él mint marci hevesen. Ennek ellenere, hogy ilyen jó világ lett, mindenki Orbánt utálja.
5/50 anonim válasza:
Nekem 36 év óta nincsenek anyagi gondjaim és mégcsak szoftverfejlesztő kocka sem vagyok
6/50 A kérdező kommentje:
#4: Én is jól élek, Orbánt mégis utálom, egy mocskos hazaáruló tolvaj, de nem igazán értem hogy jön ez ide.
okt. 13. 17:43
7/50 A kérdező kommentje:
#5: Akkor mi vagy? Arra nem válaszoltál.
okt. 13. 17:43
8/50 anonim válasza:
Munkanélküli vagyok, vannak anyagi gondjaim.
9/50 anonim válasza:
"de nem igazán értem hogy jön ez ide."
hát csak úgy, hogy ha ilyen jó világ lett, akkor nem értem miért akarja mindenki elzavarni...csak azert mert lop és korrupt? kit érdekel, hisz senkinek semmi gondja sincs, akkor meg nem mindegy?:D
10/50 anonim válasza:
Egészségügyben dolgozom, vannak anyagi gondjaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!