A terhesség első néhány hetében milyen pszihés gondjaitok voltak?
Semmi..egesz terhesseg alatt semmi.
Nalam kimaradt az ami a filmekben van,hogy a terhes no sir mindenen.
2 terhességem alatt egyetlen egy ilyen eset volt. Hogy a tesco közepén bepánikoltam, hogy nem tudom mit főzzek aznap. Sírva hívtam a férjem, hogy nem lesz vacsi, mert nem tudom mit főzzek.
😂🤦♀️
Semmi több ilyen nem volt
Nekem egy ilyen hoppárém volt amikor felvettem egy amúgy is tapadósabb fehér pulcsit és megláttam, hogy milyen benga pufóka vagyok benne, akkor bőgtem el magam.
Találkoznunk kellett volna a barátainkkal, de csak a férjem ment el, én bőgtem az agyon, hogy milyen ronda kövér vagyok :D
De ennyi volt, előtte utána semmi más. Ez is inkább a harmadik trimeszter közepén.
Két hete tudom, tehát most vagyok 6. hétben és érdekes módon sokkal vidámabb és kevésbé ingerlékeny vagyok. Alapból könnyen felhúzom magam, de most hetek óta nyugalom.
Annyi, hogy mikor papírra vetettem a pozitív teszt körüli élményeket, akkor sírtam vagy egy órát. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!