Normális kisebb görcs terhesen orgazmus után?
Szedj magnéziumot a görcsök ellen és pihenj, ha van rá módod!
Ha alapból görcsölgetsz, akkor hanyagolni kellene a szexet.
Igen ezután már biztosan hanyagoljuk. De akkor effektív ezzel nem csináltam most bajt ugye? Mármint már megtörtént volna a baj ha …. Értitek
Az biztos, hogy most egy jó darabig hanyagoljuk! Aztán mikor megyek a következő UH-ra mondom is a dokinak
Úgy írsz, mintha már legalább 20 hetes terhes lennél. Mi az hogy megint ultrahangra mész, 5 hetesen már egyszer voltál? Amúgy is voltak ilyen huzodasok az eleje óta, bakker most vagy a legelején.
A testeddel viszont nem vagy tisztában. Az orgazmus ugyanis méhösszehúzódást okoz, máskor is, nem csak terhesen. Gyakorlatilag pár percig görcsben van a méhed. Normál terhesség esetében nem okoz gondot az orgazmus, sem a behatolás. Ha bajt történik, akkor enélkül is megtörténik.
A következő ultrahangra gondolom 2-3 hét múlva hívtak vissza, mert ha voltál (bár nem tudom minek ha nem volt gondod) semmit nem láttak még. Ha jól sejtem most maradt ki 5-7 napja, most lett pozitív a teszted.
Nem hiszem, hogy gond lenne. Az a baj, hogy manapság egyből rohannak UH-ra a nők, ilyenkor még bármi lehet. Vagy megmarad vagy nem. Vagy lesz szívhang vagy nem. Lehet méhenkívüli, üres petezsák stb. Nem a szextől lesz gond ha van.
Nem igazán értem ezt a bunkó, kioktató stílust. Igen voltam már egy UH-n mert pont úgy volt időpontom, hogy mentem és közölte a doki, hogy valószínű terhesség ugyan nem látott még semmit se mert a kimaradt mensi előtt mentem de elég vastag nyálkahártya volt illetve azóta nyilván volt elmaradt mensi is meg pozitív tesztek is. Csupán a véletlen műve volt, hogy nekem pont akkorra volt időpontom hónapokkal ezelőtt megkértem már, mikor ezt meg nem is sejtettem sőt mikor mentem hozzá meg akkor sem mert csak egy sima kontrollra mentem volna. Szóval nem kell felháborodni hogy mi az hogy én mar voltam és milyen következő…. Jesszus. 3 hét múlva hívtak vissza a következőre és bocs ha reménykedem abban, hogy minden rendben lesz. Tisztában vagyok azzal, hogy mit produkál a testem egy orgazmus során, nem ez volt a kérdés csak tudod mikor nem voltam terhes nem fájt vagy nem volt kellemetlen az orgazmus, most pedig az. Erre irányult a kérdésem nyilván. És az előtted levők érdekes módon értették.
Ja és igen az eleje óta vannak mert akárhogyan is nézem hiába “csak” 5 hetes terhes vagyok attól meg terhes vagyok és nem az 5. Héten jött létre hanem ennek volt egy első hete is és nekem azt jelenti az eleje óta. Szerintem más sem az 5. Vagy a 8. Héttől számolja a terhességet :)
Nem onnan számolják, de sajnos a 12. hétig sokféle kimenetele lehet. Most még össze sincs kötve Veled, ,,csak" egy sejtcsomó, ami nem régen ágyazódott be.
A görcs pedig azért jelentkezett, mert tágul a méhed, felkészül a várandósság további részére.
Ne aggódj már most ennyire, mert szörnyű 8 hónap vár Rád! Tényleg jó szándékkal írom ezt! ❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!