Normális kisebb görcs terhesen orgazmus után?
Ha nem tiltja az orvos lehet szexelni a baba nem fog tudni rólla semmit. Nekem úgy magyarázta el a doki,hogy a baba a szervezetnek még ,,idegen" ezért van az,hogy itt ott még görcsöl,ez rendjén van. Nekem 2 gyerekem van,mind a kettővel görcsöltem első trimeszterben, egy kis magnézium és nospa és enyhül,ezek a méhet lazítják el.
Akkor van a baj ha nagyon fáj,pecsételsz vagy vérzel akkor sietni kell orvoshoz. És ami nagyon fontos ne hajolgass sokat és ne emelj nehezet.
Szerencsére minden rendben, már a felénél járunk! :)
Nem tiltott el a doki a szextől, de 16 hétig szedette velem a progit és ezt az egy alkalmat leszámítva, amit fentebb írtam nem volt ilyen tapasztalatom szex után. :)
Köszönöm! Én is szívből gratulálok neked.
Még nagyon intenzíven nem, apró kis pukkanások …hát nem is tudom mihez hasonlítsam, mintha egy buborék kipukkadna a hasamban. De egyre többször érzem pár napja naponta többször is, szóval talán lassan intenzívebb lesz. Legalábbis remélem, mert ilyenkorra már azt hittem rendesen érezni fogom, de mondjuk terhesség előtt is volt rajtam kis felesleg, inkább hasi tájékon. Gondolom ez is lehet az oka.
Te érzed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!