Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális kisebb görcs terhesen...

Normális kisebb görcs terhesen orgazmus után?

Figyelt kérdés
Tegnap este párommal már nagyon nem bírtunk magunkkal így szerettünk volna könnyíteni magunkon de a rendes szexet nem mertük bevállalni mert még nagyon picike 5 hetes terhes vagyok. Így hát más módon oldottuk meg viszont amikor nekem volt az orgazmus utána 1-2 percig begörcsöltem. Azóta is érzem hogy picit jobban húzódik a méhem de nem görcsöl az pár perc alatt elmúlt utána. Amúgy is voltak ilyen mensi szerű enyhe gorcseim, huzodasok az eleje óta, csak azért picit megijedtem. Így már ettől is elment a kedvem, hogy így csináljuk.

2023. júl. 10. 09:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom a rossz kimenetelt is mert tavaly missed ab-om volt. Valószínű azért figyelek most ennyire minden rezgésre. De csak legyen szívhang és picit megnyugszom. Amúgy nem parázok minden nap azért, csak tegnap ez picit rossz volt, mert ismeretlen volt számomra ez a “fájdalom” és nem tudtam normális-e. Igazából ennyi, alapból esküszöm nyugodt vagyok és nem pörgöm túl a mindennapokat.
2023. júl. 10. 14:42
 12/23 anonim ***** válasza:

Ha nem tiltja az orvos lehet szexelni a baba nem fog tudni rólla semmit. Nekem úgy magyarázta el a doki,hogy a baba a szervezetnek még ,,idegen" ezért van az,hogy itt ott még görcsöl,ez rendjén van. Nekem 2 gyerekem van,mind a kettővel görcsöltem első trimeszterben, egy kis magnézium és nospa és enyhül,ezek a méhet lazítják el.

Akkor van a baj ha nagyon fáj,pecsételsz vagy vérzel akkor sietni kell orvoshoz. És ami nagyon fontos ne hajolgass sokat és ne emelj nehezet.

2023. júl. 10. 22:10
 13/23 anonim ***** válasza:
Hogy vagy jérdező? Itt vagy?
2023. okt. 8. 23:29
 14/23 A kérdező kommentje:

Szerencsére minden rendben, már a felénél járunk! :)

Nem tiltott el a doki a szextől, de 16 hétig szedette velem a progit és ezt az egy alkalmat leszámítva, amit fentebb írtam nem volt ilyen tapasztalatom szex után. :)

2023. okt. 9. 07:40
 15/23 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok,örülök neki. Énis felénél tartok. Érzed már mocorogni?
2023. okt. 10. 12:28
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Én is szívből gratulálok neked.

Még nagyon intenzíven nem, apró kis pukkanások …hát nem is tudom mihez hasonlítsam, mintha egy buborék kipukkadna a hasamban. De egyre többször érzem pár napja naponta többször is, szóval talán lassan intenzívebb lesz. Legalábbis remélem, mert ilyenkorra már azt hittem rendesen érezni fogom, de mondjuk terhesség előtt is volt rajtam kis felesleg, inkább hasi tájékon. Gondolom ez is lehet az oka.

Te érzed?

2023. okt. 10. 13:16
 17/23 anonim ***** válasza:
Én olyat mint ha belülröl kuckurázna valaki
2023. okt. 10. 15:59
 18/23 anonim ***** válasza:
terhesek vagytok,vagy megszültetek válaszolok és kérdező?
2023. nov. 8. 13:02
 19/23 A kérdező kommentje:
Mi meg a 24. héten vagyunk
2023. nov. 9. 06:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Én meg 23 hétben
2023. nov. 9. 22:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!