Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális kisebb görcs terhesen...

Normális kisebb görcs terhesen orgazmus után?

Figyelt kérdés
Tegnap este párommal már nagyon nem bírtunk magunkkal így szerettünk volna könnyíteni magunkon de a rendes szexet nem mertük bevállalni mert még nagyon picike 5 hetes terhes vagyok. Így hát más módon oldottuk meg viszont amikor nekem volt az orgazmus utána 1-2 percig begörcsöltem. Azóta is érzem hogy picit jobban húzódik a méhem de nem görcsöl az pár perc alatt elmúlt utána. Amúgy is voltak ilyen mensi szerű enyhe gorcseim, huzodasok az eleje óta, csak azért picit megijedtem. Így már ettől is elment a kedvem, hogy így csináljuk.

2023. júl. 10. 09:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Mi a 36.hétben jàrunk

Első baba, èn csak a 25.héten kezdtem érezni a kicsit

A szextől nem vagyunk eltiltva egész terhesség alatt🥰

2023. nov. 10. 20:47
 22/23 anonim ***** válasza:
13/15/17:vagyok. Sok boldogságot mindnyájunknak 🥰🥰
2023. nov. 11. 17:20
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
#6. és #10. vagyok. Nekem a legkisebb Fiam 2 éves, már a harmadik babám. Több nem is lesz, de olyan jó látni, ahogy mások izgulnak és reményekkel telve várják a végkifejletet. Szeretek szorítani a leendő kismamáknak! ❤️
2023. nov. 11. 21:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!