Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy mondjak fel a munkahelyen?

Hogy mondjak fel a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Még próbaidő alatt vagyok, de nem tetszik a jelenlegi munkám. A munkatársak meg a főnök is jó fejek, én meg gyáva vagyok ahhoz hogy elé álljak és megmondjam, hogy nem akarok ott dolgozni. Megtehetem, hogy a felmondásom ott hagyom az asztalomon munkaidő végén? A papírjaimat meg küldjék el postán?

okt. 8. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azosztigen! 😅🤣😂
okt. 8. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Elküldheted emailben de nagyon gyökér dolog lenne. Legalább a főnököd elé állj oda ha már amúgy bírod...
okt. 8. 19:26
 3/6 Cuki manó 2 ***** válasza:
31%
Senki nem nézi az asztalos azt at kell adni.
okt. 8. 19:55
 4/6 Cuki manó 2 ***** válasza:
31%
Asztalod
okt. 8. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
27%
akkor épp itt az ideje felnőni végre.
okt. 8. 21:03
 6/6 anonim válasza:
60%
Illik szólni, legfeljebb a HRnek jelezd. Amúgy a munka egy szerződéses viszony, ami tartalmaz lehetőséget a te oldalamon is a felmondásra és az ő oldalukon is. Nem kell rosszul érezned magad amiatt hogy élsz a jogaiddal, amúgy egy sima felmondás is ilyen, jobb esetben oda mész a főnöködhöz és mondod hogy nem szeretnéd itt folytatni (itt még lehet alkudoztok pénzen vagy munkakörváltáson de az sincs mindig), majd beadod a felmondást a HRnek. Ez csak egy munka, nem a legjobb barátoddal közlöd hogy többet nem beszéltek, persze attól megéri szépen intézni, de végső soron ez egy szerződéses üzlet. Hosszú távon jobban jársz ha igyekszel kevesebb személyes érzelmet ezekbe beletenni (ettől még korrektül kell viselkedni de ti nem haverok vagytok hanem kollégák, akikkel meg összebarátkozott az ember azokkal utána is tarthatja a kapcsolatot)
okt. 9. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!