Szerintetek mik a magyar kilátások,van itt jövőkép? Érdemes majdnem 30 évesen új életet kezdeni másik országban?
Ti hová mennétek? Villanyszerelő vagyok,de sokmindenhez értek,feltalálnám magam, tanulnék is,az angolom jó.
Szívem szerint valahová az USAba mennék, de oda kb lehetetlen kijutni azt tudom.
Megfordult a fejemben Olaszország, Spanyolország,Izland
Nektek mik a meglátásaitok a jövőt illetően? Inkább maradjak és hátha jobbra fordul az életszínvonal?
Az USA abszolút kizárt szerintem, évi 100 ezer USD alatt csóró vagy egy átlagos lakás/ház is ennek a duplájába kerül + az egyéb költségek hozzá.
Nincs állami egészégügy, egy rutin műtét miatt akár egész életedre totál eladósodhatsz. Nincs nagyon fizetett szabadság, szülői szabadság, minden naposak a lövöldözések főleg, iskolai tömeg mészárlások heti szinten stb.
Ha esetleg olyan helyzetbe kerülsz, hogy nem elszel képes dolgozni akkor vége a dalnak...
Én elsőkörben Ausztriát próbálnám meg. Jó fizetések, biztonságos ország, jó egészségügy és oktatás, erős szociális védőházló, ráadásul semleges ország, közel van, nincs tele muszlim, néger bevándorlókkal (még) stb.
Ha angolul beszélsz, akkor Angliába menjél, mert máshol nem beszélnek annyian angolul.
Egyébként villanyszerelőként itthon is elég jól lehet keresni, feltéve, ha vállalkozó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!