Bruttó 470.000 forint jónak számít heti 40 + 2-3 óra?
Figyelt kérdés
Ügyfélszolgálat, bejövő telefonhívások, átlag óránként 4-5 db hívás és 2-3 email megválaszolása.
Heti 2-3 óra a túlóra, amit nem fizetnek.
Felsőfokú angol, diploma nélkül.
Budapest.
okt. 1. 14:36
21/28 anonim válasza:
Ja és hozzátenném, hogy az sem mentség, ha ez vidék. Én eredetileg vidékről származom, a kisboltban néha háromszoros árak vannak, néztem a falumban a lakásokat, 30 milliónál kezdődnek. Ahhoz is 6 millió önerő kell.
22/28 anonim válasza:
Utolsónak igaza van…és egyébként az se elhanyagolható hogy az embereknek kell kitaposniuk a megfelelő bért sajnos…szakszervezeteket újra létrehozni…társadalmi szinten nem lenne szabad ennyi pénzért elvállalni munkát
Viszont a másik oldal meg az, hogy tudjuk hogy a hazai kkv k helyzete milyen
Szóval talán az se mindegy hogy egy hazai kkv ajánl ennyi pénzt vagy egy hazai/kulfoldi óriás
24/28 anonim válasza:
Szerintem jó - csak használd ki az időt, amit malmozással töltesz! Persze nem véglegesnek, de átmenetileg, 1-2 évre szerintem jó. Építsd fel magad közben!
25/28 anonim válasza:
építsd fel magad közben, hehe ez jó :D :D
26/28 anonim válasza:
26
Lenne rá ideje... Olvasni, tanulni, gyakorolni - később váltani olyasmire, amit szeret is csinálni - nem tudom, mi ezen a kacagtató.
28/28 anonim válasza:
Ennyiért ez női munka: csinálja a k* anyja annak, aki kitalálta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!