Bruttó 470.000 forint jónak számít heti 40 + 2-3 óra?
Ügyfélszolgálat, bejövő telefonhívások, átlag óránként 4-5 db hívás és 2-3 email megválaszolása.
Heti 2-3 óra a túlóra, amit nem fizetnek.
Felsőfokú angol, diploma nélkül.
Budapest.
nem, a nem fizetett túlórák miatt.
boltban sem kapsz kenyeret ha nem fizeted ki. Telefont se vesszük fel munkaidőn túl, ha nem fizetik ki.
Ilyen kérdést kár ide feltenni. Itt mindent leszólnak ami akár 8 általánossal havi 1 millió alatt van.
Nyilván ha lenne helyben jobb, akkor nem kérdeznéd, hanem azt választanád. Attól is függ, mennyire vonzó számodra ez a munka, mennyire szívesen csinálnád. Én egyetemen oktatok műszaki területen. Nem szeretem, de helyben nincs nagyon ipar. Költözni meg nem szeretnék. Régebben megtettem, ezzel tudtam hazajönni. Összehasonlításul, pár tízezerrel keresek csak többet.
Ja, engem is lepontozott.. de akkor leírom részletesebben.
14-es vagyok, 28 éves nő, egyéni vállalkozó, a havi 1 milliót összeszedem, hozzáteszem ez sem olyan húde sok pénz, ha normális életet akarsz élni. Választhattam volna, hogy kevesebbet melózom (most heti 40 óra) kevesebb pénzért, de nincs lakásom, a családom nem gazdag, szóval csak rajtam múlik, hogy lesz- e lakásom, vagy sem. És minél előbb kéne, hogy ne albérletet fizessek. Én nem elégszem meg még a nettó 600-al sem, mert kell a pénz a jövőre, utazásokra, családom segítésére. Nem úgy akarom leélni az életemet, hogy a mókuskerékben szenvedek és havi 100 ezreket tudok félretenni, hogy aztán 6-7 év múlva jóesetben legyen önerőm.
Kevés az a pénz, amennyit kapsz. Kevés, mert bár most nem akarok politizálni, de a kormányt nem érdekli, hogy a többi eu-s országban mennyit meg lehet keresni, úgy, hogy az árak nem sokkal magasabbak.
Ezért szubjektív. Van, aki megelégszik az átlag élettel, van, aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!