Itt a gyakorin tényleg kb. mindenkinek milliós fizetése van?
"Itt a gyakorin tényleg kb. mindenkinek milliós fizetése van?"
Hát elég meglepő lenne, ha mindenkinek az lenne, de nekem például az van, ebből kiindulva meg nem lenne túl meglepő, ha lennének még páran rajtam kívül is. Azt meg, hogy nem értitek mi az a reprezentatív minta már elég sokan próbálták elmagyarázni, nem mennék bele én is...
Ha az rá az összes élete gyűjtése, akkor egyáltalán nem engedheti meg.
32:
Nem eszik olyan forrón a kását!
Egy "gazdag" sem adózott jövedelemből vesz meg és jellemzően nem vesz meg egy ilyen kocsit. Hanem a cége lízingeli vagy bérli.
Teljesen más forrása van meg rá, mint adózott X-tíz-millió.
Ha magánszemélyként mindenképp meg akarod venni, akkor pedig hülye lennél, ha listaáron vennéd meg, 2 évesen első tulajtól harmadannyiért sokkal inkább.
Nem kell az értelmetlen pénzszórást a jóléttel összetéveszteni.
Nézd meg a Világ össze pénze c. filmet, mennyit görcsöl filléreken a világ leggazdagabb embere!
Ha nem ezt tenné, nem lehetne gazdag.
#20: Az általad leírt paraméterekkel kb 20 évvel ezelőtt számítottál gazdagnak, ma max ez átlagos. Rokoni körben ezek már akkor megvoltak és ekkora vagyonnal is anyám testvére húzta a száját, hogy erre meg arra hirtelen nem telik. Persze azt is hozzá kell venni, ki mire költi is a vagyont, de pl én a vagyonhoz egyfajta életszínvonalat és egy "baráti kört" is hozzátársítok, amiben mozog és a te általd fogalmazott gazdagság az kb ott kezdődik, hogy az említett családi ház 150-200 millió forintot és, van két, esetleg három autótok (gyereknek is), ami nem Suzuki, hanem pl Volvo (direkt nem irtam BMWt, Mercedest) és ezeket garancia kifuttával kp-val cseréled, ez mellett olyan helyekre jártok szórakozás szintjén, ami jóval drágább szintem van, minthogy lementek a Balatonra. Pl repülgettek havi szinten, nyaralni egzotikus szigetekre mentek, ha születésnap van, akkor kibéreltek egy full hotelt stb.
Van olyan barátom, aki ezt a szintet tolja, ehhez a havi millió zsebpénz kb, ő hónaptól függően vállalkozóként 6-7 milliót vesz ki tisztán, erős hónapokban 10-et. Nála minden kp és azonnal... 100ezrek mozognak jobbra-balra 5 percenként nála... Voltam már velük vacsorán, amikor találkoztak vállalkozó barátokkal pl egy szülinap alkalmával, amit ott egyesek meséltek, éreznéd, hogy nagyon messze vagy te a gazdagtól. Mondom ezt úgy, hogy én havi 2 milliót keresek, de a házra így is "nyögjük" a hitelt.
Hagyjad... bárcsak értené...
A #20-as valamelyik kommentjében még azzal flexelt, hogy autója sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!