Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Itt a gyakorin tényleg kb....

Itt a gyakorin tényleg kb. mindenkinek milliós fizetése van?

Figyelt kérdés

szept. 29. 10:48
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
23%

Nekem megvan az 1 millió. Én örülök neki, hogy itt azzal szembesültem azzal, hogy sokan másoknak is, mert átértékeltem, hogy az 1 millió sem olyan húde sok pénz. Lehetséges ennyit elérni, viszont azt jó tudni, hogy itt nagyon sok az informatikus. Először én sem hittem el. Viszont mit hisztek, mindenki nettó 400-at keres? Dehogyis.

Sok a vállalkozó, a katás, az orvos, informatikus, stb... vannak jól fizető állások, és a vállalkozásokból sincs kevés.

szept. 29. 13:20
 12/37 anonim ***** válasza:
54%

"Gazdag" vagyok, ahogy írod, olvasok, sportolok, sőt, havonta külföldre utazom legalább pár napra a párommal, hetente egyszer vagy kétszer időt töltök a barátaimmal, a cégeimben főleg stratégiai feladatok látok már csak el, egyetemeken oktatok, stb. Mindemellett évi 1000 kérdésre válaszolok gyakorin, évtizedek óta, a lehető legnagyobb őszinteséggel, olyan kategóriákban amikben kompetensnek érzem magam. Amit most leírtam az sem dicsekvés volt, hogy mekkora király vagyok, hanem egy ellenpélda, ami cáfolja az állításod.

Akinek van pénze, az is tölt időt a neten, bármilyen hihetetlen.

szept. 29. 13:29
 13/37 anonim ***** válasza:
24%

1 millióból te gazdagnak érzed magad?

az elég érdekes akkor...

szept. 29. 13:40
 14/37 anonim ***** válasza:
75%

13

A gazdagságnak csak az egyik összetevője a jövedelem nagysága. A másik meg a vagyon, amiről nem tudod hogy mennyi.

szept. 29. 13:47
 15/37 anonim ***** válasza:
17%

Sántít az. Kiemelkedő életszínvonal nélkül én nem hívnék senkit gazdagnak.

szept. 29. 15:06
 16/37 anonim ***** válasza:
39%
Elő szokott fordulni hogy millió felett kapok de nem érzem magam ettől nagymenőnek, sőt autóm sincs.
szept. 29. 15:37
 17/37 anonim ***** válasza:
62%
igen én 1 millió havi bevétellel gazdagnak érzem magam, mert holnap reggel azt csinálok amit akarok, nincs felettem főnök, nincs alattam beosztott, ha akarom elmegyek 1 hónapra külföldre, ha akarom ki se kell kelnem az ágyból. Havi 1 milla meg messze fedezi az életem költségének többszörösét, ebből megvan a saját hitelmentes kertes ház,és egészséges mértékű megtakarítás. 3x annyit keresnék se érezném jobban, boldogabban magam.
szept. 29. 15:53
 18/37 anonim ***** válasza:
17%

"Havi 1 milla meg messze fedezi az életem költségének többszörösét"

A másik mondatban meg gazdagnak hívtad magad. Most akkor döntsd el légyszives, hogy melyik.

Egy gazdag ember zsebből megvesz egy M5 BMW-t holnap, villája van Budán.

A tényleg igazán gazdagoknak, meg Yachtja Monacoban.

Elmész te a fenébe a kertes házaddal :D

szept. 29. 16:13
 19/37 anonim ***** válasza:
36%

"1 milla meg messze fedezi".

Kijön belőle a parizeres kenyér az biztos.

"sőt autóm sincs"

Ez igen.

Te aztán tényleg király vagy.

Neked aztán bejött az élet.

Lefogadom az előtérben ott áll legalább egy 80.000 ft-os "canga", esetleg egy roller, amire csak felpattansz, és legalább 15.000 ft-ot ott hagysz az aldiban.

Irigyeid sokan lehetnek.

szept. 29. 16:18
 20/37 anonim ***** válasza:
42%
Ne haragudjatok, de ha nekem vállalkozóként van egy kertes házam, havi 1 milliós bevételem és mellette mondjuk 50-100 milliós megtakarításom, én gazdagnak mondom magam. Az, hogy ki gazdag ki nem az nagymértékben szubjektív. Nem 17-es vagyok.
szept. 29. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!