Itt mindenki egyetemista és mindenkinek négy diplomája van? Ennyire ráérnek itt gyakorira irogatni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 17:48
1/15 anonim válasza:
Ezek szerint rád is illenek a kérdésben megjelölt kitételek.
2/15 A kérdező kommentje:
nem. egyszerű szakács szakmát végeztem el, de jobban megtetszett a gyári összeszerelői meló. én bőven ráérek. de állandóan panaszkodó egyetemisták s még nyavajgóbb négy diplomával hencegőket olvasok itt.
2022. júl. 6. 17:56
3/15 anonim válasza:
Érdekes, mert én meg mindig a diploma nélküliek siránkozását olvasom, akik irigykednek a diplomásokra és fikázzák őket.
4/15 anonim válasza:
Nem, nem mindenki egyetemista.
Nem, nem mindenkinek van 4 diplomája.
Az írogat ide, aki ráér/ ez a hobbija/ valamivel elüti az időt pl közlekedés közben... Egyébként meg az egyetemistáknak pont szünet van már.
5/15 anonim válasza:
Egyetemista vagyok, nincs négy diplomám. Lesz egy BSc-m meg majd egy MSc-m és annyi.
Egyetemen is nyáriszünet van szóval ráér a fajtám épp.
6/15 A kérdező kommentje:
ősszel s télen is sokan irogattak.
2022. júl. 6. 18:53
7/15 anonim válasza:
Nekem PhD-m van és most csinálom a 7. diplomámat (ha az alapképzést nem számítjuk annak, akkor csak a 6-at). Menedzser vagyok Európa egyik legnagyobb multijánál. És szívesen beszélgetek itt, szociális életet élek, oldom a stresszt stb. Baj? :)
8/15 anonim válasza:
Már nem vagyok egyetemista, de valóban négy diplomám van, és most ráérek, mert munka nincs, gyerek az ágyban.
9/15 anonim válasza:
Ősszel és télen is attól minden embernek van némi szabadideje. Amég elbuszozgat az ember órára vagy épp lefolyik az asztalról egy uncsi előadás közben miért ne gyakorizhatna?
10/15 anonim válasza:
Nem, már nem vagyok. Az 5. diplomámat kaptam meg pár napja.
Minden nap van pár óra szabadidőm, mint a legtöbb embernek, és olyankor ráérek gyakorizni vagy mást csinálni, amihez kedvem van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!