Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Itt mindenki egyetemista és...

Itt mindenki egyetemista és mindenkinek négy diplomája van? Ennyire ráérnek itt gyakorira irogatni?

Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 17:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint rád is illenek a kérdésben megjelölt kitételek.
2022. júl. 6. 17:53
 2/15 A kérdező kommentje:
nem. egyszerű szakács szakmát végeztem el, de jobban megtetszett a gyári összeszerelői meló. én bőven ráérek. de állandóan panaszkodó egyetemisták s még nyavajgóbb négy diplomával hencegőket olvasok itt.
2022. júl. 6. 17:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, mert én meg mindig a diploma nélküliek siránkozását olvasom, akik irigykednek a diplomásokra és fikázzák őket.
2022. júl. 6. 18:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem mindenki egyetemista.

Nem, nem mindenkinek van 4 diplomája.

Az írogat ide, aki ráér/ ez a hobbija/ valamivel elüti az időt pl közlekedés közben... Egyébként meg az egyetemistáknak pont szünet van már.

2022. júl. 6. 18:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemista vagyok, nincs négy diplomám. Lesz egy BSc-m meg majd egy MSc-m és annyi.

Egyetemen is nyáriszünet van szóval ráér a fajtám épp.

2022. júl. 6. 18:50
 6/15 A kérdező kommentje:
ősszel s télen is sokan irogattak.
2022. júl. 6. 18:53
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
Nekem PhD-m van és most csinálom a 7. diplomámat (ha az alapképzést nem számítjuk annak, akkor csak a 6-at). Menedzser vagyok Európa egyik legnagyobb multijánál. És szívesen beszélgetek itt, szociális életet élek, oldom a stresszt stb. Baj? :)
2022. júl. 6. 19:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Már nem vagyok egyetemista, de valóban négy diplomám van, és most ráérek, mert munka nincs, gyerek az ágyban.
2022. júl. 6. 20:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ősszel és télen is attól minden embernek van némi szabadideje. Amég elbuszozgat az ember órára vagy épp lefolyik az asztalról egy uncsi előadás közben miért ne gyakorizhatna?
2022. júl. 6. 20:26
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, már nem vagyok. Az 5. diplomámat kaptam meg pár napja.

Minden nap van pár óra szabadidőm, mint a legtöbb embernek, és olyankor ráérek gyakorizni vagy mást csinálni, amihez kedvem van.

2022. júl. 7. 06:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!