Itt mindenki egyetemista és mindenkinek négy diplomája van? Ennyire ráérnek itt gyakorira irogatni?
Nem, nekem még nincs. Tervben van az egyetem, de jelenleg a nyelvvizsgával birkózok, mert 12 évig olyan tanárom volt angolból, hogy nem tanultunk szó szerint semmit, és most saját pénzén kell nyelviskolàba mennem, meg mellette tanulok itthon is. Jövőre meg emeltet szeretnék. De sima levelezőt akarok önköltségesen, és csak azért megyek, mert szeretnék egy diplomát egy olyan dologból, ami érdekel. Jelenleg három szakmám van, érettségim, jogsim, meg két fegyverből három, ősszel megyek a harmadikért. 😂 Jövőre meg kezdem a C jogsit. Tudom, húzós lesz így mindent egyszerre, de ez van. Úgy érzem jól magam, ha minden pillanatban van mit csinálnom.
Jelenleg csak azért járok fel, mert unalmas az életem, és egy jó ideje egyéb okok miatt nem mehetek dolgozni, de már várom, hogy végre mehessek, mert nem szeretek itthon haszontalan hülyét játszani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!