Szerinted hasznos és jó lenne ha itt a gyakorikerdesek.hu oldalon mindenkinek látszana a felhasználó neve mellet, a neme és a kora is ?
Javasolnám az oldal üzemeltetőjének, hogy állítsa be úgy az oldal működését, hogy kötelező legyen megadni azt, hogy valaki Nő vagy Férfi és, hogy hány éves a kérdező!
Még akkor is látható legyen a kérdező neme és kora ha az anonimitást választotta a kérdező vagy a válaszadó!
Sokkal élvezetesebb és követhetőbb lenne olvasni a válaszokat ha láthatnám, hogy Nő vagy Férfi volt a választ adó és , hogy hány éves volt a válaszadó !
Szerinted?
Azzal elveszne a gyk lényege, a teljes anonimitás.
Pont ez a jó hogy se felhasználónév nem látszik, sem azt nem vagyok köteles megadni hogy milyen nemű és hány éves vagyok.
Csak a te kedvedért: 33N
Kedves Dzsoki
Mondjuk azért mert az emberek többsége így működik: XY03 válaszaival nem értettem egyet egy kérdés alatt, és mivel jól nevelt vagyok, természetesen belekötöttem és megaláztam. Egy másik kérdésnél újra kommentelt, és bár ezzel a véleményével egyetértek, inkább a válaszadást megkerülve belerúgok itt is, hadd lássa a többi ember, hogy ennek az XY03-nak nem lehet adni a véleményére. A többi ember pedig megeszi, még akkor is, ha elég átlátszó a dolog (hogy az egyik értelmes választ ír, a másik pedig csak szitkozódni megy).
Na pont ezért.
Na igen, ha én lennék az oldal üzemeltetője, azt is lekorlátoznám, hogy egy a kérdést megválaszolója ne tudjon párbeszédet kezdeményezni egy másik válaszadóval és ne tudja kritizálni egyik válaszadó a másik válaszadó válaszát.
Ugyanis a legtöbbször az történik , hogy egy válaszadás közben, a válaszadók elkezdenek maguk közt társalogni és eltérnek az eredeti témától, amit a kérdező kérdezett.
Amin gondolkoztam, hogy jó lenne:
1. Legyen kötelezően látható felhasználónév.
2. A felhasználóra kattintva látszódjanak az általa feltett kérdések.
De sajnos belegondolva pont ugyanaz lenne amit fentebb már leírtak, hogy lenne aki rászáll a másikra.
Nekem még egy korábbi felhasználómnál volt olyan aki azt írta, hogy elvből lepontoz ha meglátja a nevem és már ha meglátja hogy írtam ideges lesz. Ami valahol elgondolkoztató, hogy azt se tudod ki a másik, de már szereztél egy gyűlölőt.
Bár kaptam már olyan megalázó(nak szánt) és fenyegető leveleket privátban, hogy ha azt névvel vállalja az illető akkor másnap a rendőrség kopogott volna nála.
De olyan is volt aki kvázi figyelte a válaszaimat, és összeállította fejben, hogy mekkora kamus vagyok :D
Vagy bármi választ adtam, akkor megtalált valami személyes sértéssel amire rá tudott kapni a többi válaszoló is.
Arról ne is beszéljünk, hogy egy időben bele futottam olyanba akinek volt legalább 3-4 felhasználója. Kiírt valami offenzív kérdést, és bárki válaszolt azt elkezdte alja móvon anyázni, idiótázni több felhasználóról saját magável egyetértve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!