Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted hasznos és jó lenne...

Szerinted hasznos és jó lenne ha itt a gyakorikerdesek.hu oldalon mindenkinek látszana a felhasználó neve mellet, a neme és a kora is ?

Figyelt kérdés

Javasolnám az oldal üzemeltetőjének, hogy állítsa be úgy az oldal működését, hogy kötelező legyen megadni azt, hogy valaki Nő vagy Férfi és, hogy hány éves a kérdező!

Még akkor is látható legyen a kérdező neme és kora ha az anonimitást választotta a kérdező vagy a válaszadó!

Sokkal élvezetesebb és követhetőbb lenne olvasni a válaszokat ha láthatnám, hogy Nő vagy Férfi volt a választ adó és , hogy hány éves volt a válaszadó !

Szerinted?

#kérdező és aválaszadó neme és kora
2022. jan. 9. 23:16
1 2 3
 11/25 Dzsoki ***** válasza:
26%
Továbbra is ott tartunk,hogy felhasználónévvel,nem ugyanaz a véleményem,mint anonim módon.Miért??? Vélhetően,én is figyelve vagyok,mert szinte ugyanazt írom,mint egy másik,mégis ő 100 zöld,én 0 piros vagyok. Evvel sincs gond. Arról kell szólnia,hogy a kérdés felvetőjének,hasznos volt vagy sem. Nem az a fontos,hogy a témához nem kapcsolódva,milyen írások vannak. Privátban pedig,én is kaptam olyat,hogy gci.E is volt benne,de semmi több Visszaírtam,hogy kedves gci, köszönöm,hogy bemutatkoztál,de miért írtál? Azóta,se kép,se hang.A privátoknál persze ledöbbentem,hogy se jó napot vagy szia vagy kedves Dzsoki vagy valami. Bele a közepébe! Igen,nyilvánosan is volt olyan,hogy átmegy-e a vizsgán az autó,ha nem lehet kinyitni,a jobb első ajtót? Többen átgondolatlanul,azt írták,hogy simán. Én meg,hogy nyilván,hogy nem,hiszen a vizsga arról szól,hogy mindent ellenőriznek. Az egyik felelőtlen,reagált is,hogy majd megkérdezi egy volt vizsgabiztos ismerősét. Azóta,se kép,se hang. Vélhetően,elmondták neki,hogy a vizsga az 5/1990 KÖHÉM alapján történik,így megvizsgálják az összes ajtót,hogy van-e lógása? Ennek érdekében,kinyitják,kívülről. Egyébként,itt a kérdezőt,nem értettem. Elmegy a vizsgaállomásra és ott megkérdezi!Esetleg tudta,csak érdekelte,hogy mennyi böszme válasz érkezik. Meg olyan is volt,hogy férfi létére,harmincas nőnek adta ki magát,hogy milyen férfi válaszok érkeznek? Ebben ugyan,mi a jó? Én,nem értem.
2022. jan. 10. 10:56
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
Nem amiatt értek egyet vagy nem értek egyet valaki véleményével, hogy milyen nemű vagy hány éves, tehát innentől kezdve engem nem érdekel sem a neme, sem a kora senkinek.
2022. jan. 10. 13:03
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod, hogy az igazat adná meg és nem lenne még három kamu profilja mellette?!

Marhaság

2022. jan. 10. 21:27
 14/25 Dzsoki ***** válasza:
76%
Igen,én is a valódit adom meg.Mitől féljek vagy kit akarok becsapni?Magamat?Minek,hiszen,én tudom ,hogy mennyi idős vagyok.A többieket?Nekik,nem fontos,hogy a válaszadó,milyen idős.
2022. jan. 10. 22:06
 15/25 anonim ***** válasza:
86%

Kimondtad a lényeget, Dzsoki. Nem fontos hogy a válaszadó milyen idős.

Tehát semmi értelme nem lenne elvenni a gyk lényegét, az anonimitást.

2022. jan. 10. 22:12
 16/25 Dzsoki ***** válasza:
72%
Már Bibó is megmondta,hogy Demokratának lenni annyit jelent,hogy nem félni.Mitől fél,aki nem a saját,civil nevét,a felhasználó nevét,nem meri megadni?Továbbra sem értem,de akkor így van,hogy nem ugyanaz a véleményem,anonim módon,mint felhasználó névvel?Ugyanis volt egy kérdés,hogy amennyiben,biztosan,nem tudódik ki,kiverném-e egy másik férfi farkát?Talán még a számba is venném?Azt válaszoltam,hogy nem.Nem azért,hogy ki tudja meg,hanem gyárilag,nem érdekel egy másik farok.A kérdező,a biztosan,nem tudják meg-re helyezte a hangsúlyt.Eldöntöm,hogy megteszem,akkor megteszem.Nem érdekel,hogy ki tudja vagy nem tudja meg.Egyébként,szerintem,nincs olyan,hogy biztosan,senki sem fogja megtudni.Ezt sem értem.Tehát,ha nem tudják meg,akkor megteszi,ha kitudódhat,akkor nem.Nálam,továbbra is ott van a töréspont,hogy megteszem vagy nem.Amikor megtettem,nem foglalkoztat,hogy ki tudja meg vagy ki nem.
2022. jan. 10. 22:44
 17/25 anonim ***** válasza:
83%

Miből gondolod hogy nem merik megadni ezeket az adatokat az emberek?

Senki nem fél, egyszerűen lényegtelen dolgok ezek egy anonim oldalon. Nem ismerkedni vagyunk itt.

Csak néhány betű vagyunk egymás életében, nem számít hogy ki mennyi idős és milyen nemű, meg hogy mi a neve.

Egyébként viccesnek találom hogy pont te emlegeted a félelmet, mikor a múltkor kiverted a hisztit azon, hogy valaki azt kérdezte, ki hány centi. Te személyes sértésnek vetted a kérdést és ötévesként viselkedtél, csűrted-csavartad, annak ellenére hogy mindenki körberöhögött (de akkor sem vetted észre magad). Mindenki más bátran leírta hogy hány centi, mert ebben nincs semmi. Most meg épp te kardoskodsz hogy jaj hát ugyan mi van abban ha valakinek kint van a neve, a kora és a neme.

Valami itt nem stimmel.

Mintha aszerint változna a véleményed és az elveid, hogy éppen mivel lehet belekötni másokba.

2022. jan. 10. 23:00
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Azt tegyük hozzá, sok esetben hasznos lenne a neme, kora az illetőnek.

Például szexes, társkeresős kérdésekben sokszor olyanok írnak, akiknek az egész szövegkörnyezetéből lejön, hogy férfiak, mégis nőként válaszolnak... :D

Vagy néha elég fárasztó amikor próbál az ember értelmes választ adni, de kiderül, hogy csak valami hülyegyerek fárasztja a népet. Nyilván lehet az embernek kortól függetlenül értelmes válasza, de azért jó lenne tudni, hogy "megéri"-e válaszolni egyáltalán.

2022. jan. 10. 23:47
 19/25 A kérdező kommentje:

Meg próbálom példákkal alátámasztani, hogy szerintem miért van szükség arra, hogy mindenképpen látható legyen a kérdező és a válaszadó neme és kora !

Pl. Ha a barátod azt kérné tőled, hogy verd ki a farkát , akkor te azt megtennéd neki?

Mivel én most mint kérdező anonim kérdezem ezt a kérdést és kérdezem itt és most,ebben az esetben is mindegy , hogy én Nőként kérdezem ezt vagy mint Férfi?

Másik példa: Mit javasoltok , közösüléskor mivel védekezzek?

Szerintetek itt is mindegy, hogy Lány vagy Férfi teszi fel a kérdést?

És szerintetek mindegy , hogy a válaszolók ebben az említett esetben

mind az mellet, hogy Férfi e vagy Nő , itt is mindegy az életkor?

Szerintem sokkal világosabbak lennének a kérdések is ha tudnám , hogy hány éves a kérdező és mi a kérdező neme.

2022. jan. 11. 01:01
 20/25 anonim ***** válasza:
83%
De az ilyen helyzetekben odaírják a kérdésbe, ha elfelejtik, akkor utána külön válaszba. Sokkal több az olyan helyzet, amikor ez felesleges vagy akár nem biztonságos, mint amennyi esetben szükség lenne rá.
2022. jan. 11. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!