Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik kérdés idegesít titeket...

Melyik kérdés idegesít titeket a legjobban?

Figyelt kérdés

Melyik az amelyik biztosan kamu?

Melyik felhasználó idegesít a legjobban?

És miért?

2019. nov. 19. 08:46
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
84%
"magányos vagyok és szenvedek, nekem olyan rossz és reménytelen, mit tegyek?" Ezután elkezdik sorolni a lehetőségeket tucatszámra és mindenre megvan a kifogás, "mit miért nem érdemes tenni" "nem az erősségem" "nem az én világom" "nem nekem találták ki" "úgyse menne" "mit szólnának mások" "esetemben ez nem megvalósítható" "nem szeretnék kimozdulni" "nem akarok változni" "pszichológushoz menni hülyeség", "ha másoknak van párkapcsolat nekem miért nem jár" stb...
2019. nov. 19. 08:53
 2/33 anonim ***** válasza:
97%
A világon minden nő pénzéhes rbnc! A szép nők miért nem állnak szóba azon rusnya igénytelen idiótákkal mint én vagyok? :(
2019. nov. 19. 08:56
 3/33 anonim ***** válasza:
98%

- vagyonőrös & munkaügyi központos kérdések végeláthatatlan áradata

- "minden nő pénzéhes rbnc"

- valami elmebeteg folyamatosan írogatja ki az állatos topicba hogy változatos módokon pusztulnak el a cicái, mit tegyen, ez halál komolyan ijesztő, szomorú és beteg dolog szerintem

2019. nov. 19. 09:02
 4/33 anonim ***** válasza:
98%

- munkaügyes/alapítványi iskolás

- bombanős

- gazdag tini lányka bőrébe bújt baromi hosszú kamu történetek

2019. nov. 19. 09:15
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Amiket eddig felsoroltak, meg a paranoid skizó kérdezők, akik feltesznek kérdést valami problémáról, de bármi lehetséges megoldást kínálsz, azt is kimagyarázzák hogy miért nem jó, mert ott is csak ártanának nekik.
2019. nov. 19. 09:18
 6/33 anonim ***** válasza:
89%

Wow ahoz, hogy tudd a kérdezők nevét eléggé rá kell kattanod a gyakorira.

Ezek a kérdések a legrosszabbak, de nem feltétlenűl kamuk:

-Hogyan szerezzek barátokat/barátnőt?

-Minden ami öngyilkossággal kapcsolatos

-Ahol incel fiúk/férfiak leírják, hogy a nők mind milyen rosszak és inkább maradnak egyedül

-Vita indító, troll kérdés

-Végül kb minden kérdés, ahol nem tényleges válaszra várnak, csak azért teszik ki, hogy kiírják a saját bánatukat az emberek.

2019. nov. 19. 09:22
 7/33 anonim ***** válasza:
98%
Munkaügyes, bombanős, "egyetemre kényszerítettek, követnek, figyelnek, figyeltetnek, agyonvernek ha nem megyek be", "lázasan is beküldenek, ha nem megyek, megvernek, mit tegyek?" stb.
2019. nov. 19. 09:35
 8/33 anonim ***** válasza:
86%

Azok, amelyikek nem felelnek meg az "egyértelmű, a szükséges és elégséges feltételeknek",

Amikor a kérdező(?) önmagával beszélget, a mások válaszát rapszodikusan "nem hasznosnak" jelöli.

2019. nov. 19. 09:40
 9/33 anonim ***** válasza:
76%

"Szerintetek miért ilyen az anyám?" (következik egy előző napi sztori, amikor nagyon összevesztek). Senki sem ismeri a kérdező anyukáját, mégis ilyen egyetlen sztoriból kompletten "le kell vezetni": miért ilyen, esetleg együtt kell szidni a kérdezővel.

Sok kérdésre érkeznek az önjelölt pszichológusok diagnózisai, a "nárcisztikus, pszichopata" (leggyakoribb), vagy további konkrét személyiségzavarokat írnak. Az illetőről semmi sem tudható, egy másik, vele konfliktusban lévő ember szemszögéből lett pár mondat írva róla csupán, de már jönnek is a vláaszok: milyen rakat mentális betegsége van az illetőnek, aki mégcsak meg sem nyilvánult sehogy sem.

2019. nov. 19. 09:52
 10/33 anonim ***** válasza:
95%

Semelyik. Röhögni járok ide, nem bosszankodni.

Inkább sajnálom néha egyiket-másikat az egyszerűségükért. Az se lehet könnyű, amikor a kamuk generálása jelenti a napod csúcspontját. Ilyenkor mindig jobban értékelem mindazt, amim van, mert másoknak tízszer rosszabb.

2019. nov. 19. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!